YouTube Views Kopen: De 5 beste sites

20 november 2021 door incidentele zakelijke auteur

Denk je dat het onderwerp waarover je video's maakt goed en relevant is? Denk je dat je je best hebt gedaan tijdens het maken van een video voor je YouTube-kanaal en nog steeds niet genoeg weergaven of likes of zelfs abonnees krijgt die je zou moeten krijgen? Het is een veel voorkomend probleem onder alle youtubers, vooral de beginners, over de hele wereld. We begrijpen dat wanneer je je best doet op je werk, maar toch niet de verwachte erkenning krijgt, dat echt demotiverend is

TOP Sites om bekeken YouTube-weergaven te kopen

Als de dingen zo doorgaan, zou het je minder schelen om je moeite te doen voor je volgende YouTube-video's, wat in ruil daarvoor je kanaal meer zal weerhouden om op te groeien. Dus alles wat je als youtuber moet weten, is hoe je de likes, views en abonnees kunt krijgen die je verdient met behulp van een paar beste sites die op internet beschikbaar zijn.

Het antwoord is eenvoudig om youtube views kopen via gerenommeerde sites. Het antwoord is simpel. In de afgelopen tijd zijn er een aantal uitstekende sites beschikbaar op internet die er zijn om u te helpen met het verkrijgen van views, likes en zelfs abonnees voor uw YouTube-kanaal. Het enige dat u hoeft te doen is het inregelen en koop youtube views via gerenommeerde sites.

VolgersKopen  

https://lh6.googleusercontent.com/oHijVTofqKPdWCW48mXEFdL-r4sWxnyBil0R4G0ENjP0_7R2Jp-FQHiugAwpdHyulyCrwJY3I7Mn5BPYAhs2Pd2d8h1F5Zupcvw4oo10mUL2MjBp8crbjAF0EheFS9WICw

Als u op zoek bent naar de beste website om het aantal YouTube-weergaven te vergroten, is het de moeite waard om VolgersKopen te bekijken voordat u zich aan een andere site verbindt. Het is een gerenommeerd bedrijf dat u kan helpen echte meningen of abonnees te krijgen tegen kosteneffectieve prijzen. Als je een beginneling bent die net aan zijn YouTube-reis is begonnen, kan deze site baat hebben bij.

Hun site is gebruiksvriendelijk en u zult er geen moeite mee hebben om erop te navigeren. Als je speciaal op zoek bent naar de beste YouTube-betrokkenheid, dan is VolgersKopen misschien de juiste keuze. Ze weten dat niemand langere tijd wil wachten na het betalen van de producten, daarom zorgen ze ervoor dat uw producten direct worden geleverd.

En dat is wat kan worden beschouwd als de specialiteit van deze gerenommeerde site. Ze waarderen altijd uw belang van tijd en bieden u ook een vrij hoge beveiliging en is relatief goedkoop. Als je erover nadenkt om je aan te melden voor een site om meer views op youtube, likes en abonnees voor je YouTube-kanaal te kopen om meer te laten groeien, moet Storm Views bovenaan je checklist staan, want het is echt de moeite waard om het te proberen voor elke ambitieuze youtuber.

Pluspunten

 • Site is beveiligd
 • 24/7 klantenondersteuning
 • Retentiepercentage is goed
 • Kostenefficiënt
 • Gebruiksvriendelijke site

 

2 Social Boss

Je U kunt een YouTube-abonnee goedkoop kopen bij SocialBoss tegen de meest redelijke prijzen. Het bedrijf biedt niet alleen een paar opties voor het aantal YouTube-abonnees, maar ook 10 procent korting op je volgende bestelling. Het is een van die bedrijven die in de loop der jaren een zeer geloofwaardige site is geworden. Voor een gratis YouTube-engagement hoef je alleen maar het abonnement te activeren en de instructies te volgen.

Je moet een enquête invullen en je krijgt een gratis engagement voor youtube. Als je op zoek bent naar echte betrokkenheid voor je YouTube-kanaal, dan is deze aanbieding uniek in zijn soort. Met zowel gratis als betaalde opties, is er absoluut geen limiet aan wat u via deze website kunt bereiken.

Pluspunten

 • Beveiligd betalingskanaal
 • Snelle levertijd
 • Positieve beoordelingen van klanten
 • Echte actieve abonnees accounts
 • Gunstig geprijsd

 

3 SocialsUp

Deze site biedt de beste youtube-weergave pakketten en abonnementen behoeften aan de klanten. Als je je reputatie op sociale media wilt vergroten en als je je YouTube-kanaal wilt laten groeien, dan zijn SocialsUp-pakketten misschien de oplossing voor jou. U krijgt niet alleen bekendheid op YouTube, maar ook op andere sociale-mediaplatforms tegen een redelijke prijs.

Daarnaast zorgen ze ervoor dat elke service van hoge kwaliteit is en hebben ze toegewijde klantenondersteuning die altijd klaar staat om je vragen te beantwoorden. Een aanzienlijk aantal likes en views krijgen is de belangrijkste prioriteit van elk bedrijf als het viraal moet gaan, en volg pakketten helpen die bedrijven de hoogten te bereiken waarnaar ze verlangen.

Met het extra duwtje van hun diensten kan elk bedrijf een hoog niveau van YouTube-betrokkenheid bereiken tegen de meest betaalbare prijzen. Na zoveel jaren van kwaliteitsservice heeft SocialsUp-pakketten een grote reputatie opgebouwd en wordt het gerekend tot de marktleiders in de branche.

Pluspunten

 • Directe bezorging
 • Abonnees van hoge kwaliteit
 • Redelijke prijzen
 • Geweldig voor YouTube-functies
 • Beste klantenondersteuning

 

4. Socialmedifys

Socialmedify.nl is een van de gerenommeerde bedrijven die de mogelijkheid YouTube weergaven kopen biedt en kan je helpen beroemd te worden op dit platform. Zodra je de betaling hebt gedaan, kun je een snelle levering van je abonnees of vind-ik-leuks op je kanaal verwachten. Bovendien hebben ze de beste klantenondersteuning die altijd voor je klaar staat.

Als u merkt dat veel bedrijven of sites producten van uitstekende kwaliteit kunnen leveren, kunt u daar met tekortkomingen worden geconfronteerd. Of ze ontvangen de oproep niet of ze zijn niet 24×7 beschikbaar, anders is hun gedrag niet bevredigend. Daarin is Socialmedify.nl anders dan anderen. Socialmedify.nl heeft elke dag 24 uur een gebruiksvriendelijke klantenservice die ook efficiënt is om u te helpen met uw problemen.

 

5 Social Media Daily

Socialmediadaily.nl is een van de beste sites om YouTube-views te kopen in 2020. Als het gaat om het vergroten van je abonnees en likes op YouTube, moet je voorzichtig en strategisch zijn. En dat is precies waar dit bedrijf je meehelpt de beste strategie te vinden om je kanaal succesvol te maken. Daarnaast kan Socialmediadaily.nl je ook helpen met andere Nederlandse social media platforms.

Als je een account hebt op bijvoorbeeld Facebook of Instagram, kunnen ze je helpen de volgers en likes te krijgen die je nodig hebt om te gedijen. Socialmediadaily.nl is misschien het perfecte bedrijf om te beginnen als je tot nu toe nog niemand hebt gebruikt. Het bedrijf gebruikt alleen White Hat-technieken, zodat je account niet op de radar van YouTube komt, waardoor de kans dat je wordt verbannen, wordt geëlimineerd.

 

Uw gids voor het kopen van YouTube-weergaven

Adverteren op sociale media is een must als u snel een nieuw, gericht publiek wilt bereiken. Of je het nu leuk vindt of niet, organisch bereik is steeds moeilijker te bereiken. De dagen van viraal gaan zonder een kleine boost zijn misschien voor altijd voorbij. Natuurlijk kan het eng zijn om van een organische sociale strategie over te stappen op echt geld op tafel leggen. Het is dus belangrijk om alle opties te begrijpen. In het kort geven we nu even aan op welke manieren dat kan.

Hoe krijg je meer views op je YouTube-video's?

Laten we nu direct ingaan op de details van het verkrijgen van meer weergaven op YouTube.

1.Maak verstandige inhoud

Het maakt niet uit hoeveel advertenties je gebruikt als je video's niet goed zijn uiteindelijk gaat het om verstandige informatie en een goede inhoud. Dus hoe kun je leuke en prettige inhoud maken die meer views op YouTube krijgt? Gewoon simpel, maak een 'how to'-video te maken.

2. Moedig kijkers aan om zich te abonneren

Heb je ooit het gezegde gehoord: "Je beste nieuwe klanten zijn je klanten die terugkomen voor meer"? Met andere woorden, het behouden van klanten is het meest krachtige om jouw bedrijf te laten groeien. Welnu, hetzelfde geldt voor YouTube kijkers en weergave.

3. Maak afspeellijsten om mensen te laten kijken

De eigen statistieken van YouTube laten zien dat "de best presterende merken op YouTube twee keer zoveel afspeellijsten bouwen en promoten als de onderste 25%. Dit komt doordat afspeellijsten zorgen dat je meer blijft kijken van dezelfde persoon.

Hoe kun je effectief geld verdienen met je YouTube-kanaal?

Zoek eerst uit hoe u een YouTube-kanaal kunt starten en geld kunt verdienen. Je kunt inkomsten genereren met YouTube-kanalen, zelfs zonder miljoenen abonnees. Uw inkomsten potentieel wordt niet alleen bepaald door het aantal abonnees en weergaven dat u heeft, maar ook door de mate van betrokkenheid die u genereert, de niche waarop u zich richt en de inkomstenkanalen die u verkent.

Is het illegaal om views op YouTube te kopen?

U kunt echte weergaven kopen zonder enige gevolgen, zolang u geen externe provider bent. Geautomatiseerde weergaven zijn echter in strijd met de TOS van YouTube, wat de strategie een beetje riskanter maakt. Het zou het beste zijn als je er helemaal zeker van bent dat je koopt bij een provider die nooit geautomatiseerde technieken gebruikt, zoals viewbots. Je account wordt alleen verbannen als je video's plaatst met illegale inhoud of inhoud die in strijd is met de TOS van YouTube.

Conclusie: Waar kan ik legitieme YouTube-weergaven kopen?

Hoe meer abonnees je op het YouTube-kanaal weet te verzamelen, hoe groter de kans op meer likes en views en shares van de YouTube-video's. En hoe meer propaganda er zal plaatsvinden, hoe meer groei het kanaal zal doormaken en het zal de kanaal eigenaar helpen om geld te verdienen met het YouTube-kanaal en hiermee ook een flink bedrag te verdienen.

De inhoud van je video's moet goed, grappig, kwalitatief of educatief en soms ook promotioneel zijn. De videokwaliteit en geluidskwaliteit van je video moeten vloeiend zijn. De presentatie moet gepolijst en professioneel zijn, want je moet altijd in gedachten houden dat uiterlijk belangrijk is.

Een ander pluspunt is dat hoe vaker kijkers er zijn, likes worden gegeven en shares je video krijgt, hoe meer mensen hem zullen bekijken. Hoewel de bovengenoemde sites niet exclusief zijn en u er misschien meer vindt, zijn dit zeker de beste onder hen en de moeite waard om te bezoeken.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.