Over de kunst bouillon te worden (en geen maggi-blokje), Ruut Weissman in de podcast met Theo Maassen

19 februari 2021 door Theo Maassen
Over de kunst bouillon te worden (en geen maggi-blokje), Ruut Weissman in de podcast met Theo Maassen
Ruut Weissman geboetseerd door Flip Stroom voor Theo Maassen

Ervaring voor beginners #4 Ruut Weissman

1e seizoen van de podcast-serie Ervaring voor beginners waarin Theo Maassen exact 60 minuten praat met makers over de kunst van het maken.  

(Opname 26 juni 2020)

 

Ruut Weissman (Amsterdam, 1955) Theaterregisseur 

Over de kunst bouillon te worden (en geen maggi-blokje).
“Het gaat om de behoefte om vrij te zijn, dat is het hoogst haalbare.”

Comedytrain

Theo Maassen was het eerste lid van Comedytrain. Het gezelschap is al dertig jaar het keurmerk voor de Nederlandse stand-up comedy. Talenten en gerenommeerde namen dagen elkaar uit om beter te worden en de stap te zetten naar de theaters in Nederland. Toomler, waar ze de podcast is opgenomen, is de comedyclub van de comedians van Comedytrain.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.