7 Beste sites om YouTube volgers te kopen in 2022

20 september 2022 • 00:14 door incidentele auteur
Het draait tegenwoordig niet alleen meer om je eigen volgers

Volgens de laatste peilingen voor 2022 zijn de hierna volgende websites de zeven beste om Youtube abonnees te kopen. Als je het aantal abonnees van je eigen Youtube kanaal wil opkrikken, dan is dit lijstje een echte meerwaarde en kan je het best hieruit een keuze maken door de diensten van de aanbieders eerst eens goed bestuderen. Het is niet altijd even makkelijk om meer Youtube subscribers te verkrijgen voor je eigen Youtube kanaal. Daarom kan je via deze zeven websites het aantal volgers van je Youtube kanaal aardig vergroten. 

Het draait tegenwoordig niet alleen meer om je eigen volgers. Je kan best zorgen dat het aantal abonnees van jouw Youtube kanaal de hoogte in gaan. Zo zal je de nodige geloofwaardigheid uitstralen naar zoekmachines en eventuele nieuwe abonnees. Snel abonnees kopen is niet zo moeilijk meer met al de aanbieders op de markt. Of laat ons het anders zeggen: het maakt het misschien wel net moeilijker om de juiste keuze te maken. Het draait vooral over de service van de aanbieders en de geloofwaardigheid van de gekochte abonnees. 

De balans met je echte subscribers kan je best in het oog houden want je wil vooral vermijden dat snel Youtube abonnees kopen je Youtube account niet in gevaar brengt. Echte abonnees zijn tenslotte je kernwaarde en ze brengen de meeste feedback en reviews naar je Youtube kanaal.

We hebben de beste 7 websites onder de loep genomen en dit is het resultaat: 

1.Volgers-kopen.com


Waarin verschilt Volgers-kopen.com van andere diensten?

Deze website heeft een geloofwaardig aantal subscribers maar je hoeft er geen persoonlijke gegevens in te vullen. Je kan gewoon snel abonnees kopen en toch anoniem blijven.

Er is een enorme keuze aan Youtube abonnees pakketten zodat je jouw investering op maat kan kiezen. Je kan er trouwens ook andere pakketten kopen, zoals voor Instagram, Facebook, Twitter, TikTok en vele andere social media kanalen. Ze hebben ook een uitstekende klantenservice opgebouwd en als je vragen hebt, dan worden die meestal ook heel snel beantwoord via de Volgers-kopen.com contact kanalen.

Als je jouw Youtube abonees bij Volgers-kopen aanschaft, dan geniet je ook van hun snelle aankoop verwerking en ben je binnen de kortste tijd al een hele hoop subscribers rijker. Het aantal tevreden klanten van Volgers-kopen.com kent een uitzonderlijke snelle groei en die worden ook openbaar weergegeven via de feedback citaten die je op de website zelf kan nalezen.  Bovendien hebben ze een heel mooie website met heel duidelijke webpagina’s die je in no time naar het juiste pakket leiden om jou social media kanaal van de nodige volgers te voorzien.

De betalingsmogelijkheden van jouw Youtube abonnees pakket zijn uitgebreid en veilig. Je kan online betalen via de gebruikelijke services van VISA, Apple Pay, Google Pay, Bancontact en andere betrouwbare diensten.

Welke diensten bieden ze aan?

Je kan bij Volgers-kopen.com trouwens ook andere pakketten kopen, zoals voor Instagram, Facebook, Twitter, TikTok en vele andere social media kanalen. Zo kan je voor jouw Youtube kanaal ook Views, Likes, Dislikes, Reacties, Shares, Live-stream Views en Kijktijd kopen. Het ene pakket is al uitgebreider dan het andere en de prijzen zijn ook heel uiteenlopend.

Voor je Instagram account kan je bijvoorbeeld ook IGTV Views kopen, Auto Likes, Vrouwelijke Of Mannelijke Volgers, Story of Reels Views. Voor Twitter is de keuze dan weer beperkter en kan je Volgers, Retweets en Likes kopen.

Voor Facebook kan je Likes, Profiel Volgers, Video Views, Reacties, Pagina Volgers, Pagina Likes en Reviews pakketten aanschaffen. Zo heeft elk social media kanaal wel een eigen lijstje en zijn het dus niet alleen Volgers die je kan aanschaffen.

Prijzen van de diensten.

Voor €7.99 koop je al snel 50 Youtube abonnees. Maar het is natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per abonnee minder betaald. Voor €279.99 koop je 5000 Youtube abonnees bijvoorbeeld. Dit is een speciale aanbieding die momenteel loopt.

Voor €3.99 koop je 500 Youtube views (€0.008/view). Maar ook hier het is natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per view minder betaald. Voor €429.99 koop je 100000 views, oftewel  €0.004/view, dat is aan de helft van het tarief per 500 Youtube views.

Voordelen van het gebruik van Volgers-kopen.  

Youtube abonnees kopen via deze website heeft vele voordelen. Jouw Youtube kanaal zal veel meer subscribers hebben op zeer korte termijn. De levertijd van de pakketten zijn variabel en staan steeds vermeld in de beschrijving van elk pakket.  Vanuit de hele wereld kan je Youtube subscribers kopen en betalen op een veilige manier voor je Youtube account. De gangbare en meest veilige  betalingsmogelijkheden zijn hier allemaal beschikbaar.

De exceptionele kwaliteit van de aangeboden diensten wordt gegarandeerd en een opvolging op maat voor bepaalde pakketten is regelmatig gangbaar. Via een speciaal algoritme dat ontwikkeld werd voor elk social media platform is het systeem ook echt veilig voor klanten, hun subscribers en hun Youtube account. Het bepaalt het optimale aantal acties die aan een account geleverd kan worden, zodat je account veilig blijft.

Waarom kiezen voor volgers-kopen.com:


 • Veilige website voor betalingen

 • Veel positieve reviews

 • Geen persoonlijke gegevens

 • Enorme variatie in diensten

 • Snelle service

 • Veel subscribers aanbiedingen en promo’s

2. Socialfollowers4you.com


Hoe verschilt socialfollowers4you van andere diensten?

Socialfollowers4you profileert zichzelf met het aanbieden van de goedkoopste Youtube abonnees of volgers pakketten. Ook het snel en simpel volgers kopen systeem wordt al direct in de schijnwerpers geplaatst als je de website even bekijkt. Bij inloggen of registreren gebruikersnaam opgeven en wachtwoord. Dat mag ook je e mailadres zijn. Koop Youtube subscribers en bij het ontvangen van je pakket krijg je ook nog bevestiging via e mail. Als je Youtube abonnees koopt, wil je graag een correcte opvolging, toch?

Jouw kanaal laten groeien kan je op verschillende manieren, maar socialfollowers4you biedt je enkele zeer interessante diensten. Op jouw kanaal abonneren is een belangrijke meerwaarde voor je kijkcijfers. Op jouw kanaal staan altijd wel statistieken die er toe doen. Of je nu één Youtube video met de creator studio , of honderd Youtube video’s in je Youtube kanaal hebt staan, maakt totaal niet uit. Het verschil tussen je echte volgers en je aangekochte abonnees kan je niet zien.

Prijs van de diensten.

Voor €6.95 koop je al snel 100 Youtube abonnees. Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per abonnee minder betaald. Voor €219.95 koop je 5000 Youtube abonnees. Voor €7.95 koop je 1000 Youtube views (€0.008/view). Maar ook hier het is natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per view minder betaald. Voor €495.00 koop je 100000 views, oftewel  €0.005/view, dat is beduidend lager dan het tarief per 1000 views.

Waarom kiezen voor socialfollowers4you:

 • Veilige website voor betalingen

 • Goedkoper aanbod

 • Snelle service

3. Likes.eu 


Waarom kiezen voor likes.eu?

De likes.eu website profileert zich met zijn meer dan 5 jaar expertise en noemt zich dé expert in het aanbrengen van Social Media volgers, likes, views en plays. Eveneens is hun recht toe, recht aan mentaliteit een plus voor deze Youtube subs verkoper. Ze staan voor een uitmuntende service en klantenservice, maar ook de  snelle levertijd is voor likes.eu een troef in eigen handen. Hun meest verkocht diensten zijn hun Instagram Volgers, Instagram Likes en Instagram Likes - VIP.

Prijs van de diensten.

Voor €25.99 koop je 100 Youtube abonnees. Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per abonnee minder betaald. Voor €129.99 koop je 1000 Youtube abonnees. Voor €12.99 koop je 1000 Youtube views (€0.013/view). Maar ook hier het is natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per view minder betaald. Voor €102.99 koop je 10000 views, oftewel  €0.0103/view, dat is beduidend lager dan het tarief per 1000 views.

Waarom kiezen voor likes.eu:

 • Professionele website en betalingen

 • Meer dan 5 jaar expertise

 • Snelle verwerking van abonnees en views

4. Echte-volgers-kopen.nl

Prijs van de diensten.

Voor €9.99 koop je 50 Youtube abonnees. Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per abonnee minder betaald. Voor €59.99 koop je 1000 Youtube abonnees.

Voor €9.99 koop je 1000 Youtube views (€0.010/view). Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per view minder betaald. Voor €59.99 koop je 10000 views, oftewel  €0.006/view, dat is beduidend lager dan het tarief per 1000 views.

5. Socialkings.online

Prijs van de diensten

Voor €9.99 koop je 100 Youtube abonnees. Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per abonnee minder betaald. Voor €59.99 koop je 1000 Youtube abonnees.

Voor €6.99 koop je 1000 Youtube views (€0.007/view). Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per view minder betaald. Voor €49.99 koop je 10000 views, oftewel  €0.005/view, dat is beduidend lager dan het tarief per 1000 views.

6. Socialkopen.nl

H4: Prijs van de diensten.

Voor €6.99 koop je 100 Youtube abonnees. En ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per abonnee minder betaald. Voor €49.00 koop je 1000 Youtube abonnees.

Voor €4.99 koop je 1000 Youtube views (€0.005/view). Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per view minder betaald. Voor €43.99 koop je 10000 views, oftewel  €0.0044/view, dat is een beetje lager dan het tarief per 1000 views.

7. Likestore.nl

Prijs van de diensten.

Voor €5.95 koop je 1000 Youtube abonnees. In vergelijk met de bovenstaande tips is dit het goedkoopste. Maar zelfs hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per abonnee minder betaald. Voor €42.95 koop je 10000 Youtube abonnees.

Voor €5.95 koop je 1000 views (€0.006/view). Maar ook hier is het natuurlijk voordeliger om grotere aantallen te kopen, zodat je per view minder betaald. Voor €199.95 koop je 100000 Youtube views, oftewel  €0.002/view, dat is beduidend lager dan het tarief per 1000 Youtube views.

Hoeveel Abonnees moet ik kopen zodat het nog wel ‘normaal' lijkt?

De beste verhouding tussen echte en aangekochte abonnees is 50/50.

Is het verboden om Abonnees, Views en Likes te kopen?

Youtube, Instagram en andere social media platformen hebben geen weet van extra ingebrachte abonnees en views. Het is volledig legaal in Nederland en andere omliggende landen, maar er is altijd het risico dat een account geblokkeerd wordt als er onregelmatigheden worden vastgesteld.

Is het veilig om YouTube abonnees te kopen?

Ja het is volkomen veilig om abonnees te kopen.

Conclusie: Wat is de beste site om youtube weergaven en youtube abonnees te kopen?

Op dit moment is Volgers-kopen.com de meest volwaardige website voor het kopen van Youtube abonnees. 

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.