donderdag 2 april 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Baroeg Open Air Festival

Volledig programma Baroeg Open Air 2019 bekend

27 augustus 2019 (door de redactie)

Op zaterdag 14 september barst het Rotterdamse Zuiderpark weer uit zijn voegen met het festival Baroeg Open Air. Na het succes van voorgaande jaren organiseert Baroeg Open Air voor de derde keer de “Plee Sessies”. Dit is een nieuw minipodium, vlakbij de dixies. Met deze laatste vijf namen is de line-up van Baroeg Open Air 2019 compleet.

Met J.C. Thomaz & The Missing Slippers, Scotch, Rott’n Damned, Downcast Collision en Forbidden Wizards zijn de Plee Sessies ook dit jaar weer de Plees to be!.


Bands die het festival eerder bevestigd heeft zijn onder andere headliner Dark Tranquillity, een melodieuze deathmetalband uit het Zweedse Gothenburg, de IJslandse Songfestival sensatie Hatari, Wild Romance (de legendarische begeleidingsband van Herman Brood), Samael, PRSPCT Assault (Thrasher, DJ Hidden, The Satan, MC Mike Redman), The Prototypes en nog veel meer.

Tickets
In 2018 was een crowdfund nodig om BOA door te kunnen laten gaan, vanaf 2019 wordt een bescheiden entreeprijs in rekening gebracht voor het festival. Deze extra inkomsten zijn nodig om het voortbestaan van Baroeg Open Air in de toekomst veilig te stellen en worden dit jaar geïnvesteerd in het verder verbeteren van het programma, de horeca en het comfort voor de bezoekers.

Tickets: €9,99 (Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree)

Ticketlink: https://boa.stager.nl/web/tickets/327711

Meer info: http://www.baroegopenair.nl

Foto Dark Tranquillity: ticketfly.com

Foto Baroeg: Brian van Rensen Plee Sessies 2.jpg

Lees meer over:

Programma Baroeg
Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road