zondag 31 mei 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Omstreden DOCU: Plandemic - "The Hidden Truth Behind Covid-19"

6 mei 2020 (door de redactie)

Let op: YouTube heeft deze video al een keer verwijderd! Dat kan dus nog een keer gebeuren. Update: Video voor de zoveelste keer verwijderd. Het is wel een vermakelijk schouwspel. Update: Nu de laatste versie met ingevoegd commentaar.

Lees: Facebook and YouTube are rushing to delete Plandemic

Nieuwe docu op YouTube. Duur 26:08. Interview met dr. Judy Mikovits, moleculair bioloog. De docu gaat over corruptie bij de aanpak van de Covid-19 crisis waar - net zoals overigens bij duurzame energie - heel erg veel geld mee gemoeid is. Overigens: Judy Mikovits is omstreden. Althans volgens dit artikel in Wikipedia: Judy Mikovits

In de docu worden een paar punten aangesneden::

  • Probleem in de VS is o.a. dat overheidspersoneel op eigen ontdekkingen patenten kunnen verwerven. Er gaan in de VS veel patenten naar wetenschappers werkzaam op universiteiten. Dit is mogelijk in de VS sinds een wetswijziging begin jaren tachtig, toen ook de Aids-epidemie uitbrak. Patenten worden belangrijk bij de bestrijding: wie het patent heeft, bepaalt. Daardoor vielen vele onnodige aidsdoden. 
  • Trumps leidende viroloog, dr. Fauci, heeft ook van deze patenten en is tevens betrokken bij het lab in Wuhan. Dr. Mikovits is er zeker van dat het virus ontsnapt is uit het lab in Wuhan.
  • Als gevolg van de 'liberal approach' bij de opname van patienten in de VS wordt er snel van uitgegaan - zonder test - dat het om Covid-19 gaat. Waarom? Omdat er dan $ 13.000 van de overheid komt. De patient met een andere longziekte dan Covid-19 krijgt vervolgens een voor hem een fatale behandeling.
  • Veel coronamaatregelen zouden onnodig zijn of juist verkeerd.

Met dank aan Janny Kok die de redactie op deze video attendeerde.

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road