woensdag 15 juli 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Verzoening bij Denk

17 mei 2020 (door de redactie)

Farid Azarkan, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk hebben hun onderlinge ruzies bijgelegd, aldus het persbericht van Denk op Facebook. 

Farid Azarkan, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk hebben de afgelopen dagen constructieve gesprekken gevoerd over de toekomst van DENK. De komende weken zullen zij met elkaar in gesprek blijven. Inmiddels zijn in onderling overleg in het belang van DENK goede afspraken gemaakt.

Er wordt een commissie samengesteld onder leiding van het Statenlid Metin Celik, die de Algemene Ledenvergadering van 6 juni 2020 zal organiseren. Het bestuur zal zich tot deze Algemene Ledenvergadering richten tot de strikt noodzakelijke bestuurstaken. Farid Azarkan en Tunahan Kuzu steunen dit besluit.

De Algemene Ledenvergadering zal een ander karakter krijgen vanwege de coronamaatregelen. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het bijzijn van maximaal 30 personen, op een nog nader te bepalen locatie, en tegelijkertijd digitaal te volgen is voor alle leden. Een notaris en advocatenkantoor zullen betrokken worden om deze (digitale) vergadering zo goed mogelijk te begeleiden.

De afgelopen weken zijn er uitspraken gedaan en handelingen verricht die DENK en de onderlinge verhoudingen niet ten goede zijn gekomen. De betrokkenen in dit proces hebben spijt betuigd en elkaar beloofd om het verleden achter zich te laten en zich te richten op de toekomst van DENK.

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven