zondag 24 mei 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Verkiezing: de schoonste winkelstraat in Rotterdam

16 juni 2017 (door de Redactie)

Kick off verkiezing Schoonste Winkelstraat van Rotterdam 2017. Maandag 19 juni gaat de verkiezing “Schoonste Winkelstraat van Rotterdam” officieel van start. Voor de eerste editie hebben elf winkelstraten zich aangemeld.

Op maandag 19 juni a.s. geeft wethouder Joost Eerdmans (o.a. Buitenruimte) het startsein tijdens de kick off op het Stadhuis met de ondernemers van de deelnemende straten.


Programma

19.30 uur Welkomstwoord

19.35 uur Voorstellen juryleden

• Uitleg over het verdere verloop van de verkiezing

• Presentatie van Nederland Schoon

20.30 uur Afsluiting

De schoonste winkelstraat

Schone winkelstraten zijn een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Met deze verkiezing wil de gemeente winkelstraten, winkelend publiek en omwonenden stimuleren om samen ervoor te zorgen dat de straat nog schoner wordt en blijft. Dat maakt het prettiger en veiliger winkelen. Bovendien zorgt een nette straat voor nog meer bezoekers. Goed voor de ondernemers, het winkelend publiek en Rotterdam.

Beoordeling

Een jury beoordeelt de straat tussen mei en oktober op drie verschillende momenten. Zo wordt duidelijk hoe de straat vooruit is gegaan. Zij letten daarbij niet alleen op hoe de straat er op dat moment uitziet, maar ondervragen ook het winkelend publiek. Bovendien tellen het plan van aanpak en de uitgevoerde acties mee bij de beoordeling. Op 10 oktober maakt de jury de winnaar bekend.

www.rotterdam.nl/schoonstewinkelstraat


Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road