zaterdag 4 juli 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Valentijnsdag: Vier de liefde in de Laurenskerk

22 januari 2020 (door de redactie)

In het kader van de Dag van de Liefde organiseert de Laurenskerk een bijzondere Valentijns-actie voor de (vroege) lovebirds. De Laurenskerk biedt op 14 februari een uniek en intiem ontbijt voor twee in de Laurenskerk. Romantischer kan het niet. 

Na het grote succes van de Valentijns-actie van vorig jaar en de vraag naar een vervolg daarop, organiseert de Laurenskerk Rotterdam ook dit jaar weer een bijzondere Valentijns-actie. Verliefde stelletjes maken kans om de liefde te vieren in de Laurenskerk.

Vanaf 22 januari kan deelgenomen worden aan de winactie. De deelnemers kunnen via de facebookpagina en de instagrampagina van de Laurenskerk aangeven waarom juist zij dit exclusieve moment voor twee moeten winnen. Tot 11 februari kan deelgenomen worden aan de actie en wordt bekend gemaakt wie op 14 februari om 09.00 kan aanschuiven aan een gedekte tafel in de Laurenskerk, om daar te genieten van een intiem en romantisch ontbijt voor twee, aangeboden door Sherlock’s Place.

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road