maandag 25 mei 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Frans Timmermans, foto YouTube

Twitter: Rechts gaat los op Timmermans en Green Deal

12 december 2019 (door Kees Versteeg)

Hier wat reacties op Twitter over de Green Deal van de EU. Het wordt nu ook pijnlijk duidelijk dat radicaal rechts twee oogkleppen op heeft: de een heet Nexit, de ander klimaatcynisme. Zo bestrijd je radicaal links - want dat is Timmermans - niet: dat doe je met klimaatrealisme gekoppeld aan een internationale strategie om de macht in de EU over te nemen. Alleen het radicale midden kan met succes radicaal links bestrijden. 

Kan zijn dat het al te laat is om het Nieuwe Radicale Midden tot ontwikkeling te brengen. In dat geval zitten we inderdaad opgescheept met een linkse almacht in Europa - de 11.000 miljard euro die de Green Deal kost gaat heel wat linkse mensen rijk maken - de gewone burger betaalt het gelag. 

Misschien moet de frustratie bij rechts nog net wat hoger oplopen voordat men daar beseft dat de radicaal rechtse strategie een doodlopende weg is. Voorlopig wint links fluitend elke veldslag. En dat leidt bij de presentatie van de Green Deal tot de volgende reacties op Twitter.

 

Sietske Bergsma heeft geretweet

Eric Jensen

@EricJensen020

13 u

Timmermans, weggepromoveerd naar Brussel na poging tot broedermoord op toenmalig PvdA-leider Cohen. Nu gevaarlijker dan ooit: megalomaan, rancuneus, leugenachtig, zelfoverschattend. Maar nu met het hele EU-circus achter zich.

bob timmermans

@bobtimmermans50

· 14 u

Frans Timmermans, opperhoofd van de megalomane, linkse EU-klimaatidioten.. Als deze linkse EU-waanzinnige de kans krijgt, is hij gevaarlijker dan menig dictator uit de geschiedenis.

Maurice Meeuwissen en 2 anderen volgen

IRMC

@IRMC16·

12 u

Baudet geeft hier een hele scherpe analyse: "Alles wat de EU wilde met betrekking tot het verkrijgen van de totale macht willen ze in 1 klap met de Green Deal bereiken." Energie, Voedselvoorziening, Transport, Migratie, enz., werkelijk over ALLES de totale macht.

Annabel Nanninga

@ANanninga

· 14 u

Hier heeft Baudet dus altijd al voor gewaarschuwd. En helaas krijgt hij gelijk. Word vandaag nog lid van #FVD en help dit tij te keren! Video – Thierry Baudet (FvD): Frans Timmermans pakt via zijn Green Deal de totale controle.

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road