dinsdag 7 juli 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Trouwbeleving via trouwbeurzen

12 december 2018 (door de redactie)

Drie trouwlocaties dus 3x zoveel inspiratie! Op zondag 13 januari 2019 organiseert Trouwbeleving een trouwbeurs in Rotterdam. Even net iets anders dan een normale trouwbeurs. Namelijk een Trouwbeleving on Tour door Rotterdam! Van 10:00 tot 16:00 uur kunnen bruidsparen genieten van de leukste bedrijven uit de regio op drie verschillende trouwlocaties.

De locaties die de bruidsparen op deze zondag gaat bezoeken zijn: Lommerrijk, Inntel hotel Rotterdam Centre en familierestaurant de Bergse Plas.


In een prachtige trouwbus worden zij naar de locaties gebracht. De locaties staan in het teken van een ceremonie, het diner of de feestavond.

Bij de trouwlocatie Lommerrijk staat de ceremonie centraal, drie keer op een dag wordt er een real-life ceremonie georganiseerd. Daarnaast kunnen de toekomstige bruidsparen in gesprek gaan met de leukste bedrijven om nog meer inspiratie en informatie op te doen.

Bij familierestaurant de Bergse Plas kunnen de bruidsparen genieten van een diner. Een volledig ingedekte tafel en tot in de puntjes verzorgd, net zoals op een bruiloft. Ervaar bij de Bergse Plas wat aankleding kan doen tijdens het diner, doe inspiratie op en zie wat voor bijzonders het toevoegt!

Een feestavond moet natuurlijk perfect zijn, het is de afsluiter van de bruiloft! Tijdens de Trouwbeleving on Tour kunnen toekomstige bruidsparen ook inspiratie opdoen bij Inntel hotel Rotterdam Centre. Deze trouwlocatie staat in het teken van de feestavond en vindt plaats op de 16e verdieping. Een adembenemend uitzicht over Rotterdam.

Op elke locatie staan de leukste, regionale bedrijven om de bruidsparen te inspireren en informeren over de bruiloft.

Meld je snel aan en geniet voor 15 euro per persoon een dag lang van prachtige trouwlocaties, de leukste regionale bedrijven en een heerlijk diner.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven