zondag 29 november 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Ton Hermans laat z'n werken zien

16 april 2015 (door Jim Postma)

De inmiddels hoogbejaarde Ton Hermans (86) exposeert zijn werken aanstaande zaterdag 18 april in galerie/atelier City Art Rotterdam in de Insulindestraat 248.

 

 

Het is de eerste keer na al die zeventig jaar dat ‘levenskunstenaar’ Ton Hermans al zijn verzamelde werken tentoonstelt.De officiële opening is om 15.00 uur en wordt verzorgd door Joris Boddaert, journalist en auteur van de Rotterdamse caféboeken.

De tentoonstelling is tot en met zondag 3 mei te zien.
Hermans geeft tijdens de expositiedagen toelichting op zijn werken dat in de periode van de afgelopen zeventig jaar! is gemaakt. Het gaat om foto’s, grafieken, sculpturen, cartoons, tekeningen en stedenbouwkundige plannen. Dennis Kolen verzorgt tijdens de opening de muzikale omlijsting.

Ripken
Ook kunstenaar Chris Ripken laat in City Art Rotterdam wederom zijn oude en meest recente werken zien in zijn ‘kunstpaleis’ in Rotterdam-Noord, speciaal voor collega-kunstenaars en alle andere kunstliefhebbers.
Het is de eerste keer na al die zeventig jaar dat ‘levenskunstenaar’ Ton Hermans al zijn verzamelde werken tentoonstelt.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!