donderdag 23 september 2021

weekZine over stad, cultuur
en wereld

The North Sea Jazz Archives

18 juli 2018 (de redactie)

Dit is de laatste oproep om het unieke concert van de New Yorkse saxofonist Zae Massey en de Hongaarse bassist Andor Horvath bij te wonen. Woensdag 18 juli spelen deze twee virtuozen een concert met veel improvisaties, veelal gebaseerd op de prachtige thema's die Zane Masey in de USA en in Nederland ontwikkelde.

We willen er een geducht slotfeest van maken en daarom draait Eddy Geerts zijn favoriete muziek op het dakterras tussen de twee sets en na het optreden. In de toegangsprijs is ook een drankje begrepen. Kom morgen dus om 20.00 uur naar City Art Rotterdam, Insulindestraat 248, Rotterdam.

Aanvang concert 20.30 uur, toegangsprijs € 10,00, studenten € 5,00 - incl. 1 drankje.

In de pers is aangekondigd dat 20 juli de laatste dag van de North sea Jazz Archives fotoroute is maar we plakken er in ieder geval één dag aan vast. Zaterdag 21 juli wordt de vrolijke slotdag. Wie de route nog niet gelopen heeft kan dat dus tot zaterdag doen. Bij City Art Rotterdam ook de permanente expositie met tekeningen, schilderijen en sculpturen van Chris Ripken. Zaterdag 21 juli geeft Wim van Zon nog een keer een inleiding met info over de fotografen en de foto's bij City Art Rotterdam. Aanvang 13.30 uur.

Mede namens Chris Ripken van City Art Rotterdam,
Wim van Zon
Music Inspired Art
City Art Rotterdam - Insulindestraat 248 - Rotterdam

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!