vrijdag 27 mei 2022

webZine over Stad, Cultuur
en Wereld

Sweet Seventy Party Hansje de Reuver (70)

13 september 2017 (de Redactie)

Hansje de Reuver geeft ter gelegenheid van haar 70e verjaardag een party in café Steijn op zondag 17 september vanaf 15:00 uur.

Zij publiceert die dag Rotterdamse Mensch, een fragment. Het is haar liefste wens dit boek die dag aan jullie te presenteren. In plaats van een kado, koop je haar boek en krijg je een drankje toe, tel uit je winst!

Hansje brengt in deze uitgave nog één keer een ode aan de mensen die Rotterdam smoel gaven in de jaren 80/90. Met collages van foto’s en geschilderde fragmenten waarin de Hef à la Christo als kader dient. Met poëzie over de Hef van Frans Vogel, Hans Sleutelaar en Cor Vaandrager. En het ultiemste gedicht over de Rotterdamse havens van Mark Boninsegna.

Om 15:30 uur spreekt Bob Visser het openingswoord, wordt het head-piece uit het boek onthuld (klap op je ogen) en start de verkoop. Niemand minder dan Henk Tas zet de middag luister bij. Frans Vogel droomde in zijn laatste dagen over samensmelting van Kunst en Sport. Deze middag krijgt u daarvoor bij Steijn de kans met PSV-Feijenoord als toetje.


Deel dit bericht met je vrienden!