zaterdag 25 september 2021

weekZine over stad, cultuur
en wereld

Stottercafé Rotterdam

26 november 2018 (de redactie)

Rotterdam – Het StotterCafé, is een initiatief van de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes en het StotterFonds en heeft zich tot doel gesteld stotterende mensen en iedereen die op welke manier dan ook in contact komt met, of belangstelling heeft voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting, maar tevens voorlichting te geven.


Op 13 december staat het volgende StotterCafé gepland. De avond wordt gestart met 'Stotteraar Got Talent!', hierbij geven wij de gasten de mogelijkheid hun talent (dansen, zingen, instrument bespelen, tekenen, schilderen, etc.) te laten zien of horen. Wil jij jouw talent laten zien, laat het ons weten via stottercaferotterdam@gmail.com

Het tweede deel van de avond wordt gevuld met een pubquiz met vragen gerelateerd aan stotteren. De winnaar gaat met een appeltaart naar huis!

Het StotterCafé wordt gehouden in het Nivongebouw aan de Dirk Smitstraat 76 in Rotterdam. Om 19.30 uur is er inloop, om 20.00 uur start de avond en na de lezing/workshop/discussie is er tijd voor ontmoeting. De toegang is vrij en een ieder is van harte welkom. Voor verdere informatie kunt u terecht bij Tom Wittebrood en Pieter Groen (070-3543054). Het daaropvolgende StotterCafé staat gepland voor 24 januari 2019. Blijf op de hoogte door ons te ‘liken’ op Facebook!

 

 

Lees meer over:

stotteren stottercafé
Deel dit bericht met je vrienden!