dinsdag 24 mei 2022

webZine over Stad, Cultuur
en Wereld

Nederlandse blauwhelmen houden vluchtelingen tegen in 'Quo vadis, Aida?'. Stillfoto IFFR

Srebrenica-film leidt IFFR publiekprijs

5 februari 2021 (een van onze verslaggevers)

Tijdens het online festival geven festivalbezoekers via stemkaarten aan welke film hen het meeste aanspreekt. De eindscore bepaalt welke filmmaker de BankGiro Loterij Publieksprijs in ontvangst mag nemen. Dit jaar maken we tijdens de IFFR Awards Ceremony op 7 februari bekend welke film de grote publieksfavoriet is en dus welke filmmaker de BankGiro Loterij Publieksprijs ter waarde van € 5.000 ontvangt! Bekijk hier de actuele tussenstand van de IFFR 2021 BankGiro Loterij Publieksprijs. In juni volgt een tweede publieksprijs voor IFFR 2021.

Hoe werkt stemmen tijdens het online festival

Het blijft spannend tot het einde! Stemmen kunnen worden uitgebracht tot zondag 7 februari 12:00 uur ‘s middags via het stembiljet dat je na afloop van de online première hebt ontvangen via e-mail. Heb je een on demand-kaartje gekocht? Dan krijg je je stembiljet toegestuurd na afloop van de on demand-periode.

Let op: voor films waarvan de on demand-periode afloopt ná 7 februari 12:00 uur, worden de stembiljetten verstuurd op 7 februari om 9:00 uur. Stuur je stem op tijd in!

De tussenstand donderdagavond 20.00 uur (NB Nr1, Aida, moet zijn 4680)

Big Talk: Benoît Jacquot & Charlotte Gainsbourg

Vandaag staat, naast de vele films, om 17 uur een Big Talk op het programma.met actrice  Charlotte Gainsbourg en regisseur Benoît Jacquot makers van de film 'Suzanna Andler' die te zien is in de Limelight sectie van het festival. 

Charlotte Gainsbourg als Suzanne Andler  Stillfoto IFFR

Zie ook:

Lees meer over:

IFFR film
Deel dit bericht met je vrienden!