woensdag 27 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Schietende spits meldt zich

3 december 2008 (de Redactie)
Een twintigjarige Rotterdamse voetballer, die ervan wordt verdacht afgelopen zondagmiddag tijdens de wedstrijd RVV Kocatepe - Zwarte Pijl met een vuurwapen te hebben geschoten, heeft zich bij de politie gemeld.
De man, de spits van Zwarte Pijl, ergerde zich aan een overtreding op een medespeler. Hij rende naar de dug-out en pakte uit zijn tas een vuurwapen en schoot daarmee in de lucht. Hij zou het wapen ook nog op spelers hebben gericht, maar koos uiteindelijk het hazenpad. Hij klom over een hek en vluchtte de aangrenzende woonwijk in. Al eerder arresteerde de politie een 25-jarige Schiedammer wegens betrokkenheid bij het voorval.
De KNVB heeft het A1 team van de Rotterdamse voetbalvereniging Leonidas geschorst. Afgelopen zaterdag werd het hele team door de politie gearresteerd, nadat er vier sporttassen waren gestolen bij tegenstander RKAVV uit Leidschendam. De diefstal werd na de wedstrijd opgemerkt. De politie achterhaalde de spelersbus van Leonidas en trof daarin de gestolen tassen.
Deel dit bericht met je vrienden!