zaterdag 4 juli 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Fröbel

Sander de Kramer zoekt 100 sociale werkgevers

17 februari 2020 (door de redactie)

Televisiemaker en bekende Rotterdammer Sander de Kramer gaat de uitdaging aan om binnen een half jaar minimaal 100 werkgevers met een sociaal hart in regio Rijnmond te vinden.

Het doel van deze ‘100 van Sander’ is om werkzoekenden uit de regio die langer dan drie maanden zonder werk zitten, aan een baan te helpen. Albert Heijn, Randstad, Erasmus MC, FrisFacilitair, Stedin en Home Instead hebben zich als eerste aangesloten. 

Sander de Kramer: "Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om werk en een inkomen te hebben: voor je eigenwaarde, om mee te blijven doen en om je los te maken van een uitkering."

De aftrap vindt plaats op woensdag 19 februari in lunchroom Fröbel op Zuid (Carnissedreef 280). Deze locatie is gekozen met een reden: eigenaresse Saskia Warnaar werkt volledig met mensen met een verstandelijke beperking, om hen een fijne plek te bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen.

Lees meer over:

Fröbel Sander de Kramer
Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road