donderdag 21 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Rondleiding bij Rotterdamse Munt

14 augustus 2018 (de Redactie)

Op woensdag 15 augustus is er weer een rondleiding inclusief workshop bij stadskruidentuin Rotterdamse Munt! Duik de tuin in om vervolgens heerlijke kruiden- en bloemensmeersels te maken en eet het gezamenlijk op.

Meld u aan voor de boeiende, praktische en ook informatieve workshop. Maak heerlijke zelfbereide smeersels met kruiden en bloemen van eigen bodem: gegarandeerd een gezellige tijd onder het genot van heerlijke kruidenthee en kruidenwater van eigen bodem.


Rondleiding en workshop
De rondleiding inclusief workshop begint om 14.00 uur en het duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten zijn 14,50 euro inclusief kruidenthee/-water. Het aantal deelnemers is beperkt, dus u moet zich van tevoren aanmelden.

Over de Stadskruidentuin
Bij Stadskruidentuin Rotterdamse Munt draait alles om natuurlijke groei en echte smaak. In deze groene oase groeit een royale rijkdom aan kruiden en eetbare bloemen uit alle windstreken. Bovendien groeit er plezier, inzicht en groen talent.

Meer informatie
Waar: Stadskruidentuin Rotterdamse Munt, Brede Hilledijk 2
Wanneer: woensdag 15 augustus van 14:00 tot ongeveer 15:30 uur
Kosten: 14,50 euro per persoon
Aanmelden: per e-mail (beperkt aantal deelnemers, wees er dus snel bij!) Kijk voor meer informatie op de website Rotterdamse Munt.nl.

Kruiden- en bloemensmeersels. Foto: Rotterdamse Munt


Deel dit bericht met je vrienden!