zaterdag 8 mei 2021

webZine over stad, cultuur
en wereld

Raymond Riemen Havenman van 2013

3 december 2013 (de redactie)

In januari zal Raymond Riemen, topman van de Broekman Groep Rotterdam, worden onderscheiden voor zijn benoeming tot Havenman van het jaar 2013. Deze prijs gaat voor de tweede keer in 33 jaar naar de Broekman Groep.

'Raymond Riemen is verkozen omdat hij volgens bestuur en leden van de Stichting Havenman/vrouw van het Jaar een 'ondernemer is met visie, die zijn bedrijf in het voorbije jaar wederom strategisch heeft verbreed, daarmee toekomstgericht inspelend op internationale veranderingen in de markt.'

Het logistiek bedrijf met ruim 800 medewerkers over de hele wereld houdt zich bezig met transport van auto’s, machines, bijzondere producten en containers via de weg, het water, over het spoor en door de lucht. Raymond Riemen volgt de huidige Havenman Ard-Jan Kooren op.

De Stichting Havenman/vrouw van het Jaar bestaat uit een bestuur van vier voormalige leden en onafhankelijk journalisten van de Havenpersclub Kyoto, de drie laatst gekozen Havenmannen, het laatst gekozen Jong Haventalent en drie sponsoren van de Stichting Havenman/vrouw van het Jaar.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!