zaterdag 18 september 2021

weekZine over stad, cultuur
en wereld

TRAILER Film Suriname & Imanuelle Grives vanavond bij Jinek

18 februari 2020 (de redactie)

Actrice Imanuelle Grives, die vanavond bij Jinek te gast is, vertelt in de Volkskrant waarom ze zoveel drugs bij zich had toen ze vorig jaar gearresteerd werd op festival Tomorrowland. Volgens haar was het allemaal voor eigen gebruik. „Ik weet dat dit raar gaat klinken, maar je krijgt korting als je meer koopt.” 

Aanvankelijk had ze gezegd dat ze oefende voor haar rol in de film Suriname waarin ze een drugsdealer zou spelen. Gisteravond was de première van die film. Fajah Lourens nam de rol over van Immanuelle Grives. Die kreeg van de rechter in België twee jaar celstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk, en 8000 euro boete. Ze was wel aanwezig op de première van Suriname. 

Waar gaat de film Suriname over?

Wanneer Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Met zowel justitie als het criminele circuit die Righter op de hielen zitten, leidt de strijd om de macht tot een psychologisch schaakspel waarin de spanning alleen maar toeneemt. Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

Hier een video waarop Imanuelle Grives sorry zegt tegen alle aanwezigen op de première.

Imanuelle Grives

 

Deel dit bericht met je vrienden!