zaterdag 25 september 2021

weekZine over stad, cultuur
en wereld

Pop-up restaurant De Maaltuin in Arboretum Trompenburg

16 juni 2020 (de redactie)

 Vanaf donderdag 2 juli strijkt pop-up restaurant De Maaltuin neer in Trompenburg Tuinen en Arboretum Rotterdam. De historische plek wordt van 2 juli t/m 2 augustus omgetoverd tot het groenste buitenrestaurant van de stad, voor zomers dineren middenin de natuur. Beleef de geheimen van de weelderige tuinen tijdens een culinaire ontdekkingstocht vol smakelijke verhalen en muziek. 

Na de uitverkochte lente-editie van vorig jaar is De Maaltuin deze zomer terug met het groenste buitenrestaurant van de stad. De unieke historie van de acht hectare tellende Trompenburg Tuinen en Arboretum komt tot leven in een ontdekkingstocht die de zintuigen prikkelt. Na een wandeling vol bijzondere verhalen, bijpassende smaken en feestelijke muziek, strijken gasten neer in de Perenhof voor een 4-gangen diner met een Rotterdams tintje. Moeder natuur staat centraal, zowel in de ambiance als op het bord.

Corona-proof
Gasten kunnen zich met een gerust hart onderdompelen in de weelde van De Maaltuin. Trompenburg Tuinen en Arboretum biedt meer dan genoeg ruimte voor een veilig diner in de natuur, waarbij de RIVM-maatregelen gevolgd worden. Losse tafels voor twee tot vier personen staan weids verspreid door de tuin, waardoor er zonder zorgen genoten kan worden met eigen gezelschap.

Meer informatie

De Maaltuin opent van 2 juli tot en met 2 augustus 2020. Gasten krijgen een welkomstdrankje, amuses, 4-gangen, koffie/thee en een avond vol muziek en beleving. Meer informatie en tickets via de website. 


Prijs: €59,95 per persoon 

Starttijd: 18:00 / 18:30

Eindtijd: circa 22:30 

Locatie: Trompenburg Tuinen en Arboretum 

Adres: Honingerdrijk 86, Rotterdam

Website: www.demaaltuin.nl 

Zie ook VIDEO hier 

 

Deel dit bericht met je vrienden!