dinsdag 27 juli 2021

webZine over stad, cultuur
en wereld

Paulien Cornelisse geboetseerd door Flip Stroom voor Theo Maassen

“Voor comedy is het handig als het zwart-wit is wat je neerlegt, dat is bij mij vrijwel nooit. Ja, misschien soms...” aldus Paulien Cornelisse in de podcast met Theo Maassen

14 januari 2021 (incidentele auteur)

Ervaring voor Beginners  #3 Paulien Cornelisse

(door Theo Maassen)  3e deel van het 1e seizoen Ervaring voor beginners van de podcast-serie waarin Theo Maassen exact 60 minuten praat met makers over de kunst van het maken. #3 Paulien Cornelisse. (opname 12 juni 2020)

Ervaring voor Beginners · Afl 3 Paulien Cornelisse  Opname 19 juni 2020  

Paulien Cornelisse 

Cabaretier, schrijver, columnist  #3 Paulien Cornelisse (Amsterdam, 1976). Over de kunst je talent te beschouwen als een huisdier (zodat je er beter voor kunt zorgen). “Voor comedy is het handig als het zwart-wit is wat je neerlegt, dat is bij mij vrijwel nooit. Ja, misschien soms...”

Comedyclub 

Theo Maassen was het eerste lid van Comedytrain. Het gezelschap is al dertig jaar het keurmerk voor de Nederlandse stand-upcomedy. Talenten en gerenommeerde namen dagen elkaar uit om beter te worden en de stap te zetten naar de theaters in Nederland. Toomler, waar ze de podcast is opgenomen, is de comedyclub van de comedians van Comedytrain.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!