maandag 18 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Nostalgie, herbeleef Woodstock

5 januari 2018 (de redactie)

Herbeleef de Woodstock tijden met The Black Marble Selection in Podium Grounds. In samenwerking met de Tilburgse psychedelische rockband The Black Marble Selection presenteren wij het avondvullend programma THE TRIP.

Een muzikale reis door de jaren ’60 met optredens van The Black Marble Selection, Tamarin Desert en verschillende gastmuzikanten en dj’s.

Vloeistofprojecties, rozenkransen, wierook en lavalampen: stap in de tijdmachine van The Black Marble Selection en herleef de tijden van peace, love en… psychedelica. THE TRIP staat garant voor een avond met de beste muziek uit – en geïnspireerd door – de roerige jaren ’60. Denk aan: Woodstock anthems, Nuggets pareltjes en hits die rechtstreeks uit The Summer Of Love lijken te komen.

Naast dit eerbetoon is er ook ruimte om kennis te maken met nieuwe muziek; Tamarin Desert bijt het spits af waarna The Black Marble Selection het stokje overneemt. Samen met verschillende gastmuzikanten en dj’s wordt het publiek meegenomen op een ruim drie uur durende trip.

Meer informatie

Datum: zaterdag 13 januari 2018
Locatie: Podium Grounds, Pieter de Hoochweg 125, Rotterdam
Tijden: 21:00u
Deuren open: 20:00u
Entree: VVK 10,00 euro / deurverkoop: 12,50 euro
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2014971575405286/
Kaartverkoop: www.grounds.nu

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!