woensdag 27 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Nieuwe Harbour Run Rotterdam

22 augustus 2018 (de Redactie)

Nieuw! 6 km Harbour Run Rotterdam: 6 of 10 kilometer door de Rotterdamse haven. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om 6 kilometer te lopen tijdens de Harbour Run Rotterdam. Tijdens de 6e editie op 7 oktober 2018 kunnen de deelnemers nu zelf kiezen tussen 6 of 10 kilometer. Het 6 kilometer parcours is onderdeel van de 10 kilometer en gaat dwars door de Rotterdamse haven en langs kades, schepen, kranen, containers en door havenloodsen.


De Harbour Run is een unieke obstacle run in Rotterdam. Met de 6 kilometer route stellen we de Harbour Run open voor een groter publiek. Veel mensen willen graag meedoen aan de Harbour Run, maar 10 kilometer is net een afstand die voor sommige te ver is. Dit jaar kunnen ook zij meedoen. Iedereen kan op de dag nog besluiten om 10 of 6 kilometer te lopen. Het 6 kilometer parcours is namelijk onderdeel van de 10 kilometer, alleen nemen de 6 kilometer lopers een afslag eerder naar de finish. Tijdens de 10 kilometer komen de deelnemers 25 toffe obstakels tegen en de 6 kilometer telt 15 havengerelateerde obstakels.

Harbour Run
De afgelopen jaren is de Harbour Run een Rotterdams begrip geworden. De haventerreinen worden speciaal voor de deelnemers opengesteld. Dit is al heel bijzonder, want de Harbour Runners komen hierdoor op locaties waar zij normaal niet mogen komen. Dankzij de gezelligheid langs het parcours en op het finishterrein, met muziek en foodtrucks, is de Harbour Run een jaarlijks feest waarbij de sportieve prestaties met elkaar worden gevierd.

Inschrijven
Deelnemers en businessteams die dit jaar de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich nog steeds inschrijven. 11 van de 15 startvakken zijn al uitverkocht. Wees er dus snel bij, want de verkoop gaat hard! De inschrijving voor beide afstanden is hetzelfde.

Meer informatie over de startvakken en de bijhorende inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op www.harbourrun.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!