woensdag 27 mei 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Meespeelboeken Eric Vloeimans te downloaden (+ VIDEO)

28 maart 2020 (door de redactie)

Trompettist Eric Vloeimans was bezig met een zeer geslaagde tour met zijn elektrogroep Gatecrash en net voordat ze de tour zouden afsluiten werden de laatste drie concerten afgezegd. Het enig voorlopig overgebleven concert is op 5 juli in Tivoli Vredenburg.

Ondertussen in Eric Vloeimans erg succesvol in de ontwikkeling van zijn meespeelboeken. Horn Of Plenty deel 1 heeft inmiddels geresulteerd in het maken van Horn Of Plenty deel 2 die hij op 17 november jl presenteerde op de Noordkade te Veghel. 

En afgelopen zondag gaf hij bij Witteman een masterklasje voor 5 jonge trompetters met het stuk Mémoires de nos voisins uit deel 2. 

Fysieke meespeelboeken deel 1 en deel 2 zijn verkrijgbaar via de site van Eric Vloeimans, en nu is deel 1 ook digitaal verkrijgbaar voor de volgende instrumenten: fluit, viool, altviool, cello, hobo, Hoorn in F, trombone en piano begeleidingspartijen. 

Party Animals

Eric Vloeimans' laatste plaat is hier verkrijgbaar: Klik op de link

Horn of Plenty Deel 1 

Fluit, viool, altviool, cello, hobo, Hoorn in F, trombone en piano begeleidingspartijen. 

Je kunt hier downloaden:

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road