donderdag 26 november 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Laurenskerk: 50 jaar wederopbouw

5 september 2018 (door de Redactie)

De Laurenskerk viert feest: een #verjaardagsvlog voor 50 jaar wederopbouw

Op 29 september, tijdens de 40e editie van de Rotterdamse dag, gaat de feestelijke periode van de Laurenskerk van start. In de maanden september tot en met december 2018 viert de Laurenskerk namelijk haar vijftigjarige wederopbouw jubileum. In het kader van dit feestelijke jubileum organiseert de Laurenkerk in samenwerking met OPEN Rotterdam een #verjaardagsvlogwedstrijd.

Rotterdammers tussen de 8 en 18 jaar worden uitgenodigd om tot en met 31 oktober gratis naar de Laurenskerk te komen om daar een verjaardagsvlog op te nemen voor de jarige Laurenskerk. De beste verjaardagsvlogs worden beloond met bijzondere prijzen, waaronder een kijkje-achter-de-schermen bij OPEN Rotterdam, een spannende 010fotosafari bij de Cultuurschool of een privé torenbeklimming met gids naar het mooiste uitzicht van Rotterdam.


De vlogs kunnen tot en met 31 oktober ingestuurd worden naar 50jaar@laurenskerkrotterdam.nl. Op 1 november zullen alle ingezonden vlogs verschijnen op het YouTube-kanaal van de Laurenskerk, waar tot 16 november gestemd kan worden op de beste verjaardagsvlogs. Op 18 november tijdens Burendag zal de driekoppige jury bestaande uit Natasja Morales (Chicks and the City RTV-Rijnmond), Frank Migchielsen (Directeur Laurenskerk) en Thijs Bos (OPEN-vlogger) de prijzen uitreiken aan de beste verjaardagsvloggers. Daarnaast wint de verjaardagsvlog met de meeste likes op YouTube de felbegeerde publieksprijs.

Meer informatie over deze toffe verjaardagsvlogwedstrijd vind je op www.laurenskerkrotterdam.nl/50jaar

Deel dit bericht met je vrienden!