maandag 18 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

‘Kutmarokkaantjes’ en ‘teringhooligans’ naar de woestijn

27 augustus 2009 (de Redactie)
Je hebt ‘kutmarokkaantjes’, daarnaast ‘teringturkies’ en reeds ook geruime tijd ‘rotte pleuris rotterdammertjes’, oftewel ‘kut-teringhooligans’, zoals recentelijk in Hoek van Holland. Eén dode, tientallen gewonden en feesten voor iedereen verziekt. Afgezien van de schande voor het gehele fantastische Feyenoord Legioen, voetballiefhebbers pur sang.

Volgens Geert Wilders moet je die groepen Marokkaantjes en Turkies het land uitzetten. Over de puur blanke hooligans hoor je hem niet, zo hypocriet is hij wel. Wilders is daarom voor mij een zacht gekookt eitje, een watje, als het gaat om keiharde oplossingen.


Dit land verdient een meedogenloze minister-president, zoals ik. ‘Postma voor President’ (dus de PvP) zou de half zachte Wilders in één keer wegvagen met een absolute meerderheid van ten minste 85 zetels. Niks geen inspraak meer, alleen nog maar uitspraak.
Kutmarokkaantjes, teringturkies en pleurishooligans, om mee te beginnen, sturen we niet zo maar volgens het recept van ‘Watje Wilders’ het land uit. Dat mochten ze willen. Nee ze worden volgens de bikkelharde Postma-methode geboeid en gemuilkorfd in militaire transportvliegtuigen gezet. En vervolgens afgevoerd naar de meest afgelegen woestijnen op deze planeet.

Daar komen ze terecht in interneringskampen onder supervisie van het Vreemdelingen Legioen. De hooligans voorop, want die zijn reeds een ’legioen’ gewend! Met een rantsoen van hooguit twee liter water per dag, kunnen ze weglopen wat ze willen, maar ver komen ze niet. Dus hekken met prikkeldraadversperringen zijn totaal niet nodig, bespaart ook weer een hoop geld.

Van zonsopgang tot zonsondergang kunnen ze daar lekker aan de slag met het vruchtbaar maken van de woestijn, het aanleggen van pijpleidingen en zonnepanelen. Wie niet voldoende meewerkt krijgt rantsoeneringen op water en voedsel, stok- en zweepslagen of erger. Ons Vreemdelingen Legioen krijgt die pestpokkenapen écht wel in het gareel, daar kan je vergif op in nemen. In de weekeinden mogen ze, bij goed gedrag, hooliganspelletjes spelen. We bouwen daarvoor een kleine arena – á la de Romeinen – en we laten ze daar tegen elkaar vechten. Wel eerlijk natuurlijk van groep tegen groep en van man tegen man. Ze kunnen kiezen uit honkbalknuppels, messen en zwaarden. Uiteraard zonder ME-ers om de partijen te scheiden. En ook geen ambulances of EHBO-ers. Nee, ze mogen hun eigen wonden likken, hun eigen graven delven. Lekker ouderwets, volgens de aloude Romeinse ‘hooligansnormen’ van weleer.

Weddenschappen

Televisieploegen uit de hele wereld zijn welkom om deze spektakelstukken te filmen, mits de uitzendrechten blijven voorbehouden aan onze Nederlandse staat. Als extra inkomstenbron – voor de verlaging van onze belastingen – kunnen er wereldwijd weddenschappen worden afgesloten op deze gloednieuwe ‘hooligangames’. Snijdt het mes ook nog aan twee kanten.

Tegen de tijd dat dit hele zooitje is opgeruimd – goedschiks of kwaadschiks – beginnen we op dezelfde wijze met het leegmaken van onze gevangenissen. Een gevangene kost hier gemiddeld zo’n 500 tot 800 euro per dag. In België hebben ze zelfs een overschot aan gevangenen die ze graag willen plaatsen in Nederlandse cellen. Maar voor 500 Belgische criminelen willen onze zuidelijke buren geen 30 miljoen euro betalen per jaar aan de Nederlandse staat. Een beetje krenterig zijn die Belgen wel, maar met tien miljoen euro neemt onze PvP (Postma voor President) ook wel genoegen. Want in de woestijn kost een gemiddelde gevangene hooguit vijf euro per dag. En ze doen daar ook nog heel nuttig werk (vruchtbaar maken en het aanleggen van zonnepanelen). Dus tel uit je winst. Naast de enorme kostenbesparingen door onze rechtbanken voor snelrecht.
Zo onder het mom van: ‘s ochtends veroordeeld, ’s avonds zit je al hoog en droog in het woestijnzand.

Met dagelijks de brandende koperen ploert op je kop, wat wil je nog meer? Ja hoor, bij de PvP kan je het krijgen, zoals je het hebben wil! Dat Geert Wilders met zijn zogenaamde radicalisering van Nederland daar nog niet is op gekomen. De slappeling.

Wilders is zelfs zo laf dat hij niet eens in Rotterdam durft te beginnen.

Ik wel, éch wel!

Deel dit bericht met je vrienden!