vrijdag 27 mei 2022

webZine over Stad, Cultuur
en Wereld

Kunstuitleen Rotterdam wordt tattooshop

30 september 2016 (de Redactie)

Met live demonstraties van tatoeage-artiest Lizer van Hattem

Aankomend weekend, tijdens The Big Draw Rotterdam 2016, verandert Kunstuitleen Rotterdam in een ware tattooshop. De bekende tatoeage-artiest Lizer van Hattem gaat live aan de slag met naald en inkt en geeft ondertussen uitleg over zijn werkwijze. Bovendien worden bezoekers uitgedaagd om zelf een tatoeage te ontwerpen.

’s Werelds grootste tekenfestival The Big Draw strijkt op zaterdag 1 en zondag 2 oktober voor de derde keer neer in Rotterdam. Het doel van The Big Draw is simpel: iedereen aan het tekenen krijgen Verschillende kunstinstellingen in de stad organiseren daarom speciale workshopprogramma’s voor jong en oud. Kunstuitleen Rotterdam wordt omgetoverd tot tattoostudio. Bij ons ontwerp je je eigen tatoeage en zie je illustrator en tattoo-artist Lizer van Hattem live aan het werk. Van Hattem, die werkzaam is voor de Schiedamse shop Stay Classy, heeft een sterke reputatie opgebouwd en wordt door liefhebbers geroemd om zijn unieke stijl.

Bezoekers van The Big Draw kunnen in Kunstuitleen Rotterdam ook zelf aan de slag. Onder begeleiding van illustrator en workshopdocent Sanne Hoogeveen leer je je eigen (stempel)tatoeage maken. Eerst teken je een ontwerp en vervolgens maak je de stempel van hout en rubber. Zo kun je de tatoeage meteen aanbrengen op je huid, kleding of ansichtkaart.

1 & 2 oktober 2016 | 13.00 - 17.00 uur | Kunstuitleen Rotterdam (Goudsesingel 268) | gratis toegang.

Deel dit bericht met je vrienden!