zaterdag 18 september 2021

weekZine over stad, cultuur
en wereld

Ajouad El Miloudi volgde recent Fidan Ekiz op als presentator van De Nieuwe Maan

Kijktip: Han van der Horst bij De Nieuwe Maan - vrijdag 7 februari 18.00 NPO2

6 februari 2020 (de redactie)

De Nieuwe Maan is een actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder. Han van der Horst verdedigt vrijdag het naakt douchen. De uitzending begint om 18.00 uur en is op NPO2.

Zie ook de column van Han van der Horst over dit onderwep op Joop.nl Wie gekleed doucht en niet in korte broek wil gymmen maakt alleen zichzelf belachelijk 

Voor wie de uitzending gaat missen, hier is-ie achteraf te bekijken: Uitzending gemist De Nieuwe Maan

Han van der Horst

Han van der Horst (1949) is historicus. Hij schreef onder meer The Low Sky: understanding the Dutch', Nederland: de vaderlandse geschiedenis van de prehistorie tot nu, Een bijzonder land, het grote verhaal van de Vaderlandse geschiedenis, Onze Premiers en Schep Vreugde in het Leven, Levenslessen uit de grote depressie. Hij levert daarnaast vaste bijdragen aan Joop.nl en op elke laatste zondag van de maand is hij om elf uur in de ochtend te horen als boekbespreker in het VPRO-radioprogramma over geschiedenis OVT. Sinds enige tijd schrijft Han van der Horst ook regelmatig stukken voor Rotterdam Vandaag & Morgen. 

Deel dit bericht met je vrienden!