donderdag 2 april 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

€In het oog: De Parade’

6 juli 2016 (door Ronald Glasbergen)


‘In het oog en er al weer voorbij’: De Parade van theaterkunst en kermis die tot en met zondag was neergestreken in het museumpark naast Boijmans. Het was ook dit zesentwintigste jaar van bestaan weer bont festival van kleinschalig theater, variété en kermis.

Het laatste compleet met terrasjes, draaimolens, poffertjeskramen en veel acrobatiek. Behalvetheater en kermis is een bijzondere en unieke kwaliteit van dit festival dat het werkelijk voor alle leeftijden en klassen vermaak biedt.

Van eigen Rotterdamse bodem met de Deeldeliers (jawel Deelder)en ’ t Fotomuseum tot -uit het hoge noorden- SuverNuver (Fries voor ‘erg vreemd’) en de –de trots van oost Nederland- theatergroep Oostpool.Bij De Parade geniet je hen en nog dertig anderen van eigen bodem bij elkaar.

Intussen is De Parade alweer vertrokken naar de volgende stad: vanaf 8 juli in Den Haag. Daarna volgen Utrecht en Amsterdam. Bijgevoegd,voor wie nog even terug wil kijken, een foto.


Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road