vrijdag 27 mei 2022

webZine over Stad, Cultuur
en Wereld

HOE OPEN MINDED IS ROTTERDAM VOLGENS GAY COMEDIAN SARAH KEYWORTH?

29 september 2017 (de Redactie)

Maak kennis met Sarah Keyworth! De pas 24-jarige comedian uit Londen heeft zich in minder dan drie jaar op de kaart gezet en is nu één van de beste opkomende comedysterren uit Londen. Zo stond ze in het Live At The Apollo’s voorprogramma van Steward Francis en Kerry Godliman, werd ze in 2015 de op-een-na-grappigste vrouw Engeland en is ze genomineerd voor de Diva Magazine Rising star awards van 2017. Gay comedian Sarah steekt haar geaardheid niet onder stoelen of banken. Zij staat erop dat mensen mogen zijn wie ze willen zijn en behandelt dit onderwerp ook graag in haar programma. Sarah is zeer zeker een powervrouw waar we nog veel van gaan horen. Maar op 7 oktober, mogen wij met trots vermelden, dat het International Comedy Festival Rotterdam hét podium is waar Sarah voor het eerst in Nederland live te bewonderen zal zijn als dé Artist in Residence.

ICFR ARTIST IN RESIDENCE
Als Artist in Residence wordt Sarah een hele week losgelaten in de concrete jungle van Rotterdam. Ze onderzoekt het straatleven, de cultuur, de gay scene, en de ziel van de stad en haar inwoners. Is Rotterdam wel echt zo open minded en hip als we denken? Haar ervaringen worden getransformeerd in een op maat gemaakte voorstelling die live wordt uitgevoerd tijdens het ICFR 2017.

INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL ROTTERDAM
Het International Comedy Festival Rotterdam is een internationaal comedyfestival gevestigd in Rotterdam op Katendrecht en de Wilhelminapier. Het festival is een staalkaart van bekende en minder bekende artiesten uit binnen,- en buitenland. Tijdens het festival komen diverse facetten van comedy en cabaret voorbij. Van mild tot pittig, van alternatief tot mainstream, van vloggers tot straattheater en met zowel Engels- als Nederlandstalig gesproken shows. Bij het International Comedy Festival Rotterdam kun je alle kanten op!

Algemene informatie
Datum: zaterdag 7 oktober 2017
Locatie: Rotterdam, Katendrecht & Wilhelminapier
Meer informatie: www.icfr.nl

Deel dit bericht met je vrienden!