woensdag 27 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Foodtruckfestival op Noordplein

22 augustus 2018 (de Redactie)

Meest knusse foodtruckfestival rrrolt opnieuw Rotterdam binnen. Rrrollend Foodtruckfestivals tovert van 7 tot 9 september het Noordplein voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs! Kom genieten van de meest unieke foodtrucks met heerlijke food en drinks. Swing mee met jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Je kids hebben de tijd van hun leven door het entertainment. Heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.


Over Rrrollend Foodtruckfestivals
Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje én vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge DJ en entertainment voor de kinderen. Rrrollend begon in 2014 met 3 evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2018 rolt het festival van mei tot september weer door heel Nederland.

What’s new?
Dit jaar is Rrrollend overgestapt naar volledig cashless betalen! Je kunt dus alleen nog pinnen op het festival, wel zo handig. Verder zijn er uiteraard lokale foodtruckers op het festival te vinden. Ook Franky’S Culinair met zijn heerlijke saté is weer van de partij. Eerder dit jaar op van 13 tot 15 juli was Rrrollend ook te vinden op het Noordplein en dat was een groot succes! Een heerlijk lentezonnetje, de voetjes in het gras en natuurlijk een lekker drankje en hapje. De kids in de draaimolen en de ouders genieten van het weekend.

Drie dagen genieten
Vrijdag 7 september kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur komen genieten, zaterdag 8 september van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 9 september van 12.00 tot 21.00 uur. Er wordt met de pinpas betaald, het festival is volledig cashless. Of je nu met je buren, vrienden, collega’s, familie of je eerste afspraakje komt… Voor ieder is wat wils! Met wie kom jij genieten?

Deel dit bericht met je vrienden!