zondag 24 mei 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Eerste editie ZomerFEEST in het Hofpleintheater

18 augustus 2017 (door de Redactie)
Na de vakantie loopt de zomer in het Hofpleintheater nog even door tijdens de eerste editie van het ZomerFEEST op zondag 27 augustus a.s.. Hofplein is klaar voor het nieuwe theaterseizoen en kan niet wachten om je weer te ontvangen.
Doe mee aan een theaterproefles, kijk naar een voorproefje op het nieuwe seizoen, win kaarten tijdens de vrijkaartenspeurtocht, laat je schminken, verkleed je als theaterheld of doe mee aan een van de andere toffe activiteiten die zowel in het theater als buiten op het Waterplein plaatsvinden.

Zo staat er een heuse Foto-Verkleed-Wand waar je jezelf in stijl laat fotograferen, kun je op het Doe-het-zelfplein je eigen toverhoed maken voor bij Verhalen uit de hoge hoed die later in het seizoen terugkomen in het theater of volg je een gratis proefles theater omdat je nu eindelijk toch wel eens wil weten wat dat precies is, toneelspelen.

Proeflessen zijn er voor verschillende leeftijdscategorieën; 2 & 3 jaar, 4 & 5 jaar, 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 11 jaar. Voor de 12-plussers is er een heuse theaterchallenge waarin je in korte tijd met elkaar een voorstelling maakt.
Voor alle activiteiten geldt, ze zijn gratis en je kan gewoon langskomen, vooraf aanmelden is niet nodig.

Moe van al dat zelf doen? Kijk dan rustig naar de voorproefjes op de verschillende voorstellingen en bedenk vast wat jij komend seizoen echt niet wilt missen. Volg je speurneus dwars door het theater, want misschien vind jij wel de verstopte vrijkaarten voor jouw favoriete voorstelling tijdens de vrijkaartenspeurtocht. Is jouw neus niet zo’n speurder, geen nood, ook de kaartverkoop voor seizoen 2017-2018 start officieel tijdens het ZomerFEEST, dus je kan bij de kassa ook kaarten kopen.

Het ZomerFEEST is voor alle leeftijden en duurt van 10.00 tot 16.00 uur.
Locatie: Hofpleintheater, Benthemplein 13 te Rotterdam-Centrum.
Voor meer informatie, precieze tijden en het volledige programma zie www.hofpleintheater.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road