woensdag 18 mei 2022

webZine over Stad, Cultuur
en Wereld

Virtual Reality Center VR4Play in Ommord, foto: Groupon

DagjeWeg.nl Top-25: Virtual Reality Center VR4Play in Ommoord op 4

3 januari 2020 (de redactie)

Het is voor het eerst dat een virtual reality center in de Top-25 staat van de meest geliefde familie-uitstapjes op DagjeWeg.nl. De eer viel te beurt aan VR4Play. Het gamecenter in Ommoord eindigde in de landelijke ranking op de vierde plek. Vier plaatsen boven Splashtours Rotterdam, terwijl het Plaswijckpark op de 18e plaats eindigde.

Foto: splashtours.nl

Foto: plaswijckpark.nl

Foto: dagjeweg.nl

De onbetwiste nummer 1 op DagjeWeg.NL is een verrassende bestemming: het pannenkoekhuis Hans & Grietje in Zeewolde. Het kreeg in het afgelopen jaar de meeste bezoekers. Ook de nummer 2 is geen grote naam in toeristisch Nederland: de Happyfarm is een gewone speelboerderij in Terschuur, maar toch ontzettend populair. Niet de grote attracties, maar juist de kleine lijken er dit jaar met de winst vandoor te gaan. Op plaats drie staat ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn en de vierde plaats is dus voor het Rotterdamse virtual reality center: VR4play. De top 5 is compleet met CORPUS.

In 2019 zochten ruim 12 miljoen bezoekers op DagjeWeg.nl naar ideeën voor een leuk dagje uit. De expert op het gebied van dagtoerisme en recreatie inspireert dagelijks 30.000 tot 100.000 dagjesmensen om eropuit te gaan.

Top 10:
1. Pannenkoekhuis Hans & Grietje
2. De Happyfarm 
3. 't Veluws Zandsculpturenfestijn
4. VR4play
5. CORPUS
6. Nederlands Openluchtmuseum
7. BillyBird Park Hemelrijk
8. De Orchideeën Hoeve
9. Splashtours Rotterdam
10. Historische vaartocht door de grachten van Den Bosch

 

Deel dit bericht met je vrienden!