zaterdag 18 januari 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Bijenkorf foto F.Eveleens wico

Prijs voor Coolsingelkok Marc Stokman

14 januari 2020 (door Han van der Horst)

Meesterkok Marc Stokman van de Bijenkorf op de Coolsingel heeft op de eerste dag van de Horecava al een bekroning in de wacht gesleept. Hij kreeg de Carl Siegert award for looking for beef. Dat was de beloning voor een van zijn nieuwste culinaire creaties, een gigabol potato met entrecote, geconfijte rode ui, peccorino (Italiaanse geitenkaas) en shiitake. Zo ontstond een bijzonder smakelijk, voedzaam maar niet te zwaar op de maag liggend lunchgerecht.

Bakkerij Carl Siegert in Harmelen stelde de prijs in om de aandacht van de culinaire professionals voor gerechten met brood te vergroten. Het bedrijf – dat al zes generaties bestaat en inmiddels het predikaat hofleverancier draagt – levert brood in alle soorten en maten aan de horeca in heel Nederland.

Zie ook:

Lees meer over:

Eten horeca geconfijte ui
Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road