zondag 5 juli 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

€Caribische’ transgenders bij Zomercarnaval 2016

19 juli 2016 (door de Redactie)

Tijdens het Zomercarnaval op zaterdag 30 juli in Rotterdam zullen voor het eerst transgenders deelnemen, naast andere verschillende seksuele geaardheden met het doel dit bespreekbaar te maken binnen de Carabische gemeenschap in Rotterdam. Vooraf gaande deze manifestatie organiseert Caribbean Pride aanstaande donderdag 21 juli een evenement rond de documentaire ‘One Kingdom, One Love’ van 21.00 – 23.00 in LantarenVenster aan de Rotterdamse Otto Reuchlinweg 996. De toegang is gratis, wel reserveren.

Passionada Entertainment, The Hang Out 010 en Rotterdam Pride zijn gezamenlijk tot deze iniatieven gekomen. Zo loopt de Carnavalsgroep Passionada – The Second Generation voor het eerst mee en zal met de diverse culturele achtergronden binnen deze carnavalsgroep verbroedering en respect uitdragen.

Samen met zo’n 2500 andere dansers en danseressen van de straatparade op zaterdag 30 juli wordt de Rotterdamse binnenstad op zijn kop gezet. Transgender Queen Beyong zal in een spectaculair kostuum flaneren op de kleurrijk uitgedoste praalwagens vol roze flamingo’s.

(Voor meer info: carnaval@passionada-entertainment.com of Danielle Huisman 06 – 24529515)

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven

Vandaag&Morgen is een uitgave van Stichting Third Road. Steun onze verslaggeving op NL55 INGB 0009 2593 29 t.n.v. Stichting Third Road