maandag 6 juli 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Babeth Fonchie Fotchind

Babeth Fotchind en Miriam Piters nieuw in bestuur Poetry International

19 november 2019 (door de redactie)

Babeth Fotchind en Miriam Piters versterken met ingang van 15 januari a.s. het bestuur van Poetry International. Poetry International verwelkomt met hun aantreden twee vrouwen die weten wat er speelt op het gebied van (podium)poëzie, cultuurbeleid, educatie en talentontwikkeling en zijn ingebed in (inter)nationale en Rotterdamse netwerken. Poetry International verheugt zich op de inbreng van Fotchind en Piters in de toekomstige koers. Met hun toetreding en die van Mireille Pondman (april 2019) als secretaris en penningmeester, is het Poetry-bestuur compleet.

Babeth Fonchie Fotchind (1993) is als juridisch adviseur verbonden aan het Ministerie van OCW. Zij werkte onder meer voor de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de Verenigde Naties en de Europese Unie. Zij is huisdichter voor online feministisch magazine Lilith Mag. Als bestuurslid van Poetry International legt Fotchind zich toe op de (internationale) letteren.

Miriam Piters (1972) is voltijds docent Nederlands op het Rotterdamse Montessori Lyceum. Piters was onder meer betrokken bij de ANV Debutantenprijs en het Beste Boek voor Jongeren. Voor literatuurweblog Tzum schrijft ze recensies. Als bestuurslid van Poetry International zal ze zich richten op jongerencultuur.

Het bestuur van Poetry International zal per 15 januari 2020 bestaan uit:

Siebe Weide
voorzitter
Mireille Pondman
secretaris / penningmeester

Hans Bousie
Babeth Fotchind
Martin de Haan
Miriam Piters

Zie ook: https://www.poetry.nl/nl

Deel dit bericht met je vrienden!

De toekomst is vandaag, de geschiedenis wordt morgen geschreven