zaterdag 25 september 2021

weekZine over stad, cultuur
en wereld

10 jaar Atelier De Kleine Vis: Geen kleur te veel!

3 december 2019 (de redactie)

De activiteiten van het atelier De Kleine Vis zijn op 11 november 2009 van start gegaan. Het atelier viert deze dagen 10 jaar werk midden in Bospolder – Tussendijken, te Delfshaven! Maar het echte feest barst los op zaterdag 14 december om 14.00 uur, met de opening van de expositie Geen kleur te veel! De expositie bestaat uit 6 panelen van één vierkante meter, waarop meer dan 70 geschilderde fantasiedieren van de kinderen zijn geplakt. Deze schilderijen zijn in de laatste maanden van 2019 gemaakt.

Atelier de Vis nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn bij de opening van de expositie Geen kleur te veel en samen met hen het 10-jarig bestaan van het atelier te vieren.

Het atelier, geboren als een buurtinitiatief, wordt vanaf het begin af aan gesteund door Woonstichting Eendracht, nu Havensteder, die de ruimte voor de activiteiten kosteloos beschikbaar stelt. De Kleine Vis is open voor kinderen en volwassenen die één of twee keer per week aan hun eigen kunst werken. Ze worden daarbij begeleid door de kunstenaars Houman Esmail Nia en Juan Heinsohn Huala.

De expositie Geen kleur te veel is mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Delfshaven en is tot 10 januari 2020 in de ruimte van de bibliotheek te zien.

Klik hier voor meer foto's:

Facebook De Kleine Vis

Opening van de expositie Geen kleur te veel!

Zaterdag 14 december, 14.00 uur

Bibliotheek Delfshaven, Rösener Manzstraat 80, Rotterdam

Deel dit bericht met je vrienden!