zondag 19 september 2021

weekZine over stad, cultuur
en wereld

Storytrail verteller Jacobus - Foto Storytrail.nl

Zondag 19 september: StoryTrail stadswandeling Rotterdam Op avontuur in de geschiedenis met verteller Jacobus

19 september 2021
Van zondag 19 september 2021 tot en met zondag 19 september 2021
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Verhalenverteller Jacobus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Rotterdam. Op zondag 19 september is hij je gids op een reis door de bewogen geschiedenis van de stad aan de Maas.   

Jacobus neemt je mee van de Oude Haven naar de Leuvehaven. Onderweg zul je genieten van de havens, de schepen en de fantastische mix van oude en nieuwe architectuur. Maar je zult vooral ook je hart op kunnen halen aan de verhalen van de stad. Verhalen over de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Over zeebonken en sjouwermannen. Over de Holland Amerika Lijn. En over twee straatschoffies die dromen van een leven op zee.

Dwalend langs de kades beleef je hoe hout verandert in staal, en zeil in stoom. Jacobus heeft het oude plakboek van zijn oom bij zich en daar komt het ene na het andere sterke verhaal uit tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Rotterdam tijdens een unieke stadswandeling die je nooit meer vergeet.  

De StoryTrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 19 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-havenReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Deel dit bericht met je vrienden!