zaterdag 22 januari 2022

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

The 12th Monkey – solo Pieter jan Martyn (1986, BE)

27 maart 2021
Van zaterdag 27 maart 2021 tot en met zaterdag 27 maart 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

De eerste expositie van 2021 van de Vlaamse kunstenaar Pieter jan Martyn (BE, 1986) stond oorspronkelijk gepland op 16 april 2020. De titel refereert aan de film 12 Monkeys die handelt over een door een pandemie geteisterde wereld. Inmiddels is de expositie The 12th Monkey vier keer uitgesteld. 
Op zaterdag 27 maart opent dan toch eindelijk deze langverwachte expositie met Pieter jan met zijn eerste solo in de galerie. 
Reserveer uw gratis e ticket voor een tijdslot van 45 minuten!

Onze eerste expositie van 2021 van de Vlaamse kunstenaar Pieter jan Martyn (BE, 1986) stond oorspronkelijk gepland op 16 april 2020. De titel refereert aan de film 12 Monkeys die handelt over een door een pandemie geteisterde wereld. Inmiddels is de expositie The 12th Monkey vier keer uitgesteld. 

 

Op zaterdag 27 maart openen we dan toch eindelijk deze langverwachte expositie en introduceren we met trots Pieter jan met zijn eerste solo in de galerie. 

 

We zien er naar uit om u weer te ontvangen! 

 

Reserveer uw gratis e ticket voor een tijdslot van 45 minuten!

 

Hartelijke groet namens allen, 

 

Frank Taal

 

online nu op galleryviewer door wouter van den Eijkel: 

 

'Schilder Pieter jan Martyn (BE, 1986) is een man van de gedegen voorbereiding. Een kunstenaar die grondig historisch onderzoek doet en weet welke series hij de komende jaren zal maken. Voor zijn eerste tentoonstelling bij Frank Taal wilde Martyn uitzoeken wat hij zou schilderen als hij zich kon ontdoen van alle voorbereiding en bagage. Hij gaf de regie en zijn bewustzijn uit handen door samen te werken met een bekende hypnotiseur. “Een confronterende ervaring”, aldus Martyn.' 

 

Lees graag het interview verder en bekijk exclusief de preview kortfilm, waar hij samen met de gebroeders Jonas & Hannes Bruyneel, respectievelijk schrijver en videokunstenaar, het afgelopen half jaar aan werkte nu online op Galleryviewer Magazine

Boek ticket

Reserveer uw gratis e ticket voor een tijdvak! De huidige RIVM voorschriften volgend, zijn per tijdslot tien mensen toegestaan in de galerie. Uiteraard houden we ons on alles aan de dan geldende voorschriften opgesteld door het RIVM. 

Pieter jan Martyn wordt in Belgie vast gerepresenteerd door de gerenommeerde Bruthaus Gallery. Met dank ook aan Sven Vanderstichelen, Patrick Pickart, Jonas Bruyneel & Hannes Bruyneel.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Frank Taal Galerie

Van Speykstraat 129

+31 6 41 40 09 27

www.franktaal.nl
Deel dit bericht met je vrienden!