maandag 25 mei 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Foto StoryTrail.nl

StoryTrail in Historisch Delfshaven: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

01 maart 2020
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Zondag 1 maart in Historisch Delfshaven:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 1 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Historisch Delfshaven. Verhalenverteller Hildebrand gidst zijn publiek door het eeuwenoude stadje en vertelt de mooiste verhalen uit de geschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verteller Hildebrand neemt je mee terug in de tijd, naar de jaren dat Delfshaven de zeehaven was van Delft. Je komt terecht in een stad van zakkendragers, haringvissers, kapers en poolvaarders. In de verhalen van Hildebrand beleef je hun woeste avonturen, zo levensecht dat het soms wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van die oude stadsbewoners. Dus ga mee! Kaak de haring, proef de levertraan, vaar het zeegat uit en beleef een heerlijke wandelende vertelvoorstelling die je niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 1 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshavenReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deel dit bericht met je vrienden!