woensdag 20 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Schaapjes op het droge geselecteerd is als proefevenement!

21 april 2021
Van woensdag 21 april 2021 tot en met woensdag 21 april 2021
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Deze maand vinden er in heel Nederland proefevenementen plaats. Met heel veel plezier mogen wij aankondigen dat ook onze voorstelling Schaapjes op het droge geselecteerd is als proefevenement! Op woensdag 21 april om 19:30 kun je in Theater Rotterdam met een negatieve testuitslag de voorstelling bezoeken. Op de website van Theater Rotterdam vind je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Schaapjes op het droge
Woensdag 21 april 2021 - 19:30

Maartje en Wine lazen Schäfchen im Trockenen, de Duitse succesroman van Anke Stelling:

Wine:  "Het is alsof je over je eigen leven leest. Het is een tragi- komisch familiaal manifest. Een woedende  aanklacht waar je ook om kan lachen.“
Maartje: “Het gaat om het besef dat sociale klasse, ondanks de idealistische ideeën uit je jeugd, natuurlijk een rol speelt.”
Samen met muzikant Harald Austbø gaan ze dit boek te lijf.

De Volkskrant schreef: “Schaapjes is een even speels als bloedernstig, geestig als verongelijkt, bokkig als vergevingsvol stuk over sociale ongelijkheid, solidariteit, het geloof in vriendschap en het ideaal van collectiviteit”. 

Vergeet niet een alarm te zetten, morgen om 14:00!

Naast deze testvoorstelling komen er nog andere mooie dingen aan. Wij verheugen ons erop om dit binnenkort te kunnen delen. En na een lange tijd kunnen we weer zeggen: tot ziens! Wat voelt dat goed. 

Wunderbaum


 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Productiehuis Theater Rotterdam

Schouwburgplein 25

010-4118110

https://www.theaterrotterdam.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!