zaterdag 8 mei 2021

webZine over stad, cultuur
en wereld

RTV Rijnmond wordt 5 mei Radio Freedom

05 mei 2021
Van woensdag 05 mei 2021 tot en met woensdag 05 mei 2021
Van 13:00 uur tot en met 23:00 uur

Radio Rijnmond is op woensdag 5 mei voor één keer omgedoopt tot Radio Freedom met een 10 uur durende live uitzending vanaf de Euromast.

Van 13:00 uur tot 23:00 uur gaan  presentatoren Ruud de Boer, Reint Jan Potze en Erik Lemmers het gesprek aan met bekende en onbekende regiogenoten: wat betekent vrijheid voor hen? 

Muziek en gesprekken

Naast de vele mooie gesprekken is er ook live muziek en vrolijkheid. Zo komen Sabrina Starke, Davina Michelle en Tino Martin op bezoek, Sander de Kramer zal de uitzending vanuit Spanje opvrolijken, Jordy Dijkshoorn schuift aan en Diederik Gommers is ook van de partij.

Hoofdredacteur Alex Beishuizen van Rijnmond "Ik ben blij dat we met Radio Rijnmond een feestelijk alternatief voor het Bevrijdingsfestival kunnen bieden en ook nog eens vanaf zo'n mooie plek. Uiteraard gaat er niets boven een echt festival, dus wat ons betreft blijft Radio Freedom een eenmalig, maar onvergetelijk evenement."
 

LIVE stream via rijnmond.nl

Radio Freedom is niet alleen te horen, maar ook te zien:  eveneens 10 uur lang live op TV Rijnmond en via een stream op rijnmond.nl
 

Deel dit bericht met je vrienden!