dinsdag 20 oktober 2020

webZine over stad, cultuur
en wereld

Felix I Foto Osssip van Duivenbode

Rotterdam en Mei | Expositie | OMI Rotterdam | t/m 21 november 2020

14 oktober 2020
Van woensdag 14 oktober 2020 tot en met zaterdag 21 november 2020
Van 13:00 uur tot en met 18:00 uur

Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau. De transformatie van Fenix I op Katendrecht won tal van prijzen, waaronder de Rotterdam - vakjury én publiek - Architectuurprijs 2019 en de ICONIC Award 2020 voor innovatieve architectuur.
Mei en OMI hebben een selectie gemaakt van de Rotterdamse projecten die de veelzijdigheid van het werk en de werkwijze van het bureau laten zien; met maquettes van Studio Faber, recente foto’s van Ossip van Duivenbode en een tijdlijn die de projecten in een historische context plaatst. Of het nu gaat om de herbestemming van het vooroorlogse pakhuis Jobsveem, het in ere herstellen van De Lijnbaan of de nieuwbouw van de Schiecentrale, Mei geeft telkens een eigenzinnige invulling aan de verschillende tijdlagen in de stad.

Praktische informatie
De expositie is gratis te bezoeken bij OMI. Aanmelden is niet nodig, maar vanwege COVID-19 kunnen maximaal zes personen tegelijkertijd naar binnen.

Locatie: OMI, Schietbaanstraat 21, 3014 ZV, Rotterdam
Open: donderdag t/m zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur
Website: www.omirotterdam.nl | www.mei-arch.eu
Facebook: facebook.com/OMIRotterdam
Instagram: instagram.com/omirotterdam

De tentoonstelling is tot stand gekomen als onderdeel van de Dag van de Architectuur Rotterdam en met de genereuze medewerking van Freebird Coated Aluminium.

  

Deel dit bericht met je vrienden!