woensdag 16 juni 2021

webZine over stad, cultuur
en wereld

Otterdamse Dakendagen 2021 Ontdek nieuwe ruimte!

18 juni 2021
Van vrijdag 18 juni 2021 tot en met vrijdag 18 juni 2021
Van 12:00 uur tot en met 19:00 uur

Kleinschalige dakactiviteiten van half juni tot en met juli 2021

De Rotterdamse Dakendagen staan dit jaar in het teken van het ontdekken van nieuwe ruimte. Helaas kon het voorgenomen programma van Dakwandelingen op 5 en 6 juni 2021 niet doorgaan. In onze zoektocht naar nieuwe ruimte in de stad wilden we dit jaar wandelingen voor duo’s op daken aanbieden. Deze afgesloten buitenlocaties, de daken, leken ideaal voor een individuele en veilige ervaring, passend bij deze tijd. Helaas blijkt het voor dakwandelen nu toch te vroeg. De organisatie gaat echter niet bij de pakken neerzitten en vormt het programma om tot kleinschalige dakactiviteiten in de maanden juni en juli van dit jaar!

In plaats van één weekend massaal (maar individueel op verschillende daken) wandelen organsieert de Dakendagen vanaf medio juni en in juli zoveel mogelijk losse, kleine dakactiviteiten. Denk aan dakwandelen XS verdeeld over verschillende weekenden, tours in kleine gezelschappen, sporten op daken, kleinschalige performances.

De Kennisdag (die dit jaar volledig online plaatsvindt) gaat ook gewoon door op vrijdag 4 juni. Tickets hiervoor zijn nu te koop. Daarnaast kun je nu alvast ons Dakletterproject op de daken rondom de Coolsingel (vanaf straatniveau) bewonderen.

Bekijk de website, voor meer informatie over het aangepaste programma.

 

Info

Organisator:

Website:

https://www.airrotterdam.eu/

https://rotterdamarchitectuurmaand.nl
Deel dit bericht met je vrienden!