woensdag 20 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Operadagen Rotterdam wordt 'O'

10 mei 2021
Van maandag 10 mei 2021 tot en met maandag 17 mei 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Operadagen Rotterdam gaat verder als O.

Operadagen Rotterdam heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een vooruitstrevend publieksfestival met een internationale reputatie. De naam 'Operadagen Rotterdam' voelde echter niet langer passend bij de stevige toekomstambities. Artistiek directeur Guy Coolen:
 
"Hoewel 'Operadagen Rotterdam' veel mooie herinneringen en emoties oproept, is het tijd voor een nieuwe naam. Een naam die past bij een festival dat samen met makers uit binnen- en buitenland in de frontlinie van de ontwikkeling van opera staat. Een naam waarbij de diversiteit van het festival meer kleur krijgt. Een naam die in zich de warme menselijke zangstem draagt. Een eigenzinnige, uitnodigende naam waar ons hele karakter in terug komt: O."

Na 15 jaar verdwijnt 'Operadagen Rotterdam' om plaats te maken voor een nieuwe naam: O.

 
Trouwe bezoekers van Operadagen Rotterdam herkennen in O. een festival dat focus houdt op avontuur, talentvolle makers en crosslinks met vele genres: van performance tot electropop en van smartlap tot streetculture. Nieuw publiek wordt verwelkomd door een festival dat zegt: vergeet wat je weet over 'opera', laat je verrassen door O.!
 
O. is een festival voor nieuwsgierige bezoekers. O. staat voor opera en het openbreken van het genre. O. denkt niet in hokjes. O. is Opera. Muziek. Theater. O. is open minded. O. ontroert, vernieuwt en verbindt. O. is zo divers als Rotterdam.
 
Meer weten over O.? Beluister een speciale podcast over de naamswijziging en plannen van het festival via www.o-festival.nl
 
O. vindt plaats van maandag 10 t/m maandag 17 mei 2021 a.s. op verschillende locaties in Rotterdam. Het programma wordt later dit voorjaar bekend gemaakt via www.o-festival.nl

Info

Organisator:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!