donderdag 2 december 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

O. Opera Festival (voorheen operadagen). Maandag 23 t/m zondag 29 augustus 2021

23 augustus 2021
Van maandag 23 augustus 2021 tot en met zondag 29 augustus 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Festivaleditie 2021 verplaatst van mei naar augustus

O. Festival for Opera. Music. Theatre.
Maandag 23 t/m zondag 29 augustus 2021 – diverse locaties in Rotterdam
Programma & tickets vanaf 10 mei via www.o-festival.nl 


O. 2021 is verplaatst van mei naar augustus. Het internationale festival voor opera, muziek en theater vindt dit jaar plaats van maandag 23 t/m zondag 29 augustus a.s. op diverse locaties in Rotterdam: van theaterzaal tot club, en van stadspark en drijvende boerderij tot groene oases nét iets buiten het centrum. De editie in augustus wordt coronaproof opgezet en met vooralsnog een beperkte capaciteit.

Artistiek directeur Guy Coolen over de verplaatsing:

"Een festival zonder 'live' podiumkunsten, zonder ontmoetingen tussen publiek en makers, zonder de stad en haar verhalen... Dat is een festival zonder beleving. En dat is juist alles waar O. voor staat. Daarom geen online festival in mei, maar een feest in augustus met hopelijk zoveel mogelijk mensen."

O. is de nieuwe naam voor Operadagen Rotterdam. O. is een festival voor nieuwsgierige bezoekers. O. staat voor opera en het openbreken van het genre. O. focust op avontuur, talentvolle makers en crosslinks met genres: van performance tot electropop en van smartlap tot streetculture. O. denkt niet in hokjes. O. is open minded. O. ontroert, vernieuwt en verbindt. O. is zo divers als Rotterdam.
 
De eerste namen en samenwerkingen voor O. 2021 zijn aangekondigd via de website van het festival. Op donderdag 22 april om 14.00 uur gaan passe-partouts voor het festival in de verkoop. Het volledige programma wordt maandag 10 mei a.s. om 14.00 uur bekend gemaakt, dan start ook de verkoop van (dag)tickets. Volg de social media van O. voor programma-updates en nieuwe bevestigingen.

Info

Organisator:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!