donderdag 21 oktober 2021

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Livestreamen Rotterdamse danstalenten Dane Badal en Remses Rafeala hun FRESH voorstellingen vanuit het Maaspodium

05 maart 2021
Van vrijdag 05 maart 2021 tot en met vrijdag 05 maart 2021
Van 07:30 uur tot en met 21:00 uur

VOOR DROMERS EN OUTSIDERS

  • 8-108 JR

Op zoek naar wat verantwoorde schermtijd? Dan hebben we iets leuks voor je: een livestream vanuit het theater. We beginnen met onze jeugdprogrammeur Sara Giampaolo, die je live kort iets zal vertellen over de voorstelling die je gaat zien. Dan zie je een opname van Ik ben er even niet. Na afloop van de voorstelling is er een live nagesprek met regisseur Moniek Merkx en drie spelers: Ayrton Fraenk, Sue-Ann Bel en Freek.

De voorstelling Ik ben er even niet (8-108 jr)
Soms wil ik er gewoon even niet zijn. Dan heb ik een camouflagepak nodig, een onzichtbaarheidsmantel of een gat in de grond waar ik doorheen kan zakkenIk wil geen stralend profiel zijn op een complex sociaal netwerk. Ik wil gewoon spelen in een wereld vol geheimen. Ik ben er even niet gaat over de druk die jonge mensen kunnen voelen om te moeten voldoen. Om steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je gewoon de spelregels snapt. Een bonte mix van theater, dans en muziek van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019).

Praktische info
Deze livestream begint op vrijdag 5 maart om 19:30 en duurt 65 minuten, inclusief voor- en naprogramma. De voorstelling zelf is vooraf gefilmd en gemonteerd, voor een optimale kijkervaring. De introductie en afsluiting zijn live. De voorstelling is gemaakt voor iedereen van 8 tot 108 jaar. Een familieticket kost €7,50. Boek nu je ticket en ontvang op 5 maart de juiste link in je mailbox.

MAAS TV EN MEER THEATER ON DEMAND 
Tijdens de allereerste lockdown lanceerden we Maas TV om alle mensen die thuis zaten te verblijden met een beetje theater. We zetten van maart tot en met mei 2020 ruim 30 geregistreerde Maasvoorstellingen elk zeven dagen online. Dat was een groot succes: er waren ruim 17.000 streams. En des te meer kijkers omdat mensen vaak in groepjes keken, soms hele klassen tegelijk. Na de meivakantie stopten we met Maas TV en richtten we ons weer op fysiek bezoek in ons Maaspodium en op tournee. Nu is Maas TV weer terug en is Podiumkids Thuis er bijgekomen. Zo kun je 48 uur lang toegang krijgen tot mooie opnames voor €2,99 per voorstelling.
Ga naar Maas TV voor de Maasproducties Gezocht Konijn (3+), Drie (4+), Juffenballet (6+) en Alleen op de wereld (8+).
> Ga naar Podiumkids Thuis om ook voorstellingen van andere gezelschappen te zien.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maaspodium Rotterdam

Sint-Jobsweg 3

0102002509

info@maastd.nl www.maastd.nl
Deel dit bericht met je vrienden!