vrijdag 21 januari 2022

webMagazine over stad, cultuur
en wereld

Dane Badal The Deep Reset Foto Anna van Kooij

Livestream Rotterdamse danstalent Dane Badal FRESH voorstellingen vanuit Maaspodium

12 maart 2021
Van vrijdag 12 maart 2021 tot en met vrijdag 12 maart 2021
Van 20:15 uur tot en met 21:30 uur

Op vrijdag 12 maart livestreamen Rotterdamse danstalent Dane Badal en Remses Rafeala hun FRESH voorstellingen vanuit het Maaspodium. Tijdens deze FRESH avonden nemen ze je mee naar hun roots, naar de toekomst, maar ook het hier en nu. Tune vrijdag 12 maart om 20:15 uur in bij de livestream FRESH: The Great Reset van Dane Badal

en een maandje later, op vrijdag 16 april om 21:00 uur, bij livestream FRESH: Mi Mama van Remses Rafaela. De livestream tickets zijn €5,00 en online verkrijgbaar op maastd.nl/livestreams. Het afgelopen jaar is er veel veranderd: in de wereld, in je eigen buurt en waarschijnlijk ook in jezelf.

Tijdens FRESH: The Great Reset maakt Dane Badal een brug tussen de Indiase mythologie en onze huidige leefsituatie. Wat is waarheid en wat is wijsheid? Volgens de Indiase teksten zijn we beland in de tijdperk van Kali Yuga, van destructie. Tegelijkertijd is dit ook een transitie naar harmonie, bezieling en creatie. Dane Badal gaat op vrijdag 12 maart hierover in gesprek met danseres en choreografe Padma Menon, expert op het gebied van Indiase archetypen. Verder is er muziek van de Indiase-Hindoestaanse muzikant Raj Mohan en danst Rohiet Tjon Poen Gie het stuk Tandava, gechoreografeerd door Dane. Dane Badal begon met dansen als hiphopper, freestyler en battlelaar, waarbij hij zich focuste op popping. Eerder deed hij mee aan de talentenshow Move Like Michael Jackson en Everybody Dance Now en zat hij bij de laatste acht dansers van So You Think You Can Dance. Bij Maas danste Dane in 100% Selfmade en was hij te zien in Liefde. In 2020 stond hij met zijn solo Tandava in het Maaspodium als onderdeel van High Five.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maaspodium Rotterdam

Sint-Jobsweg 3

0102002509

info@maastd.nl www.maastd.nl
Deel dit bericht met je vrienden!