zondag 11 april 2021

webZine over stad, cultuur
en wereld

Maas Portret Remses Rafaela ©Thijs Huizer

Livestream Rotterdamse danstalent Remses Rafeala FRESH voorstellingen vanuit het Maaspodium

16 april 2021
Van vrijdag 16 april 2021 tot en met vrijdag 16 april 2021
Van 21:00 uur tot en met 23:00 uur

vrijdag 16 april 2021 livestreamen Rotterdamse danstalenten Dane Badal en Remses Rafeala hun FRESH voorstellingen vanuit het Maaspodium. Tijdens deze FRESH avonden nemen ze je mee naar hun roots, naar de toekomst, maar ook het hier en nu. 

op vrijdag 16 april om 21:00 uur, bij livestream FRESH: Mi Mama van Remses Rafaela. De livestream tickets zijn €5,00 en online verkrijgbaar op maastd.nl/livestreams.

Het afgelopen jaar is er veel veranderd: in de wereld, in je eigen buurt en waarschijnlijk ook in jezelf.

Op vrijdag 16 april presenteert professioneel danser, choreograaf en theatermaker Remses Rafaela FRESH: Mi Mama, een zoektocht naar het beter leren begrijpen wat vrouw zijn is en wat dit betekent vandaag de dag. Met film en live performances neemt Remses je mee in zijn zoektocht. Kijk mee vanuit huis en mis niets van deze FRESH. Remses Rafaela is sinds 1996 actief als professioneel danser en choreograaf. Zijn stijl heeft veel invloeden vanuit de Afro-Caribische dansstijl, zoals salsa en calypso gemixt met acrobatiek, hiphop en moderne dans. Bij Maas was Remses eerder te zien in RPhO meets Maas en de breakdanceperformance B-BOY. Vorig seizoen maakte hij zijn eerste kindervoorstelling bij Maas: Wijzer.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maaspodium Rotterdam

Sint-Jobsweg 3

0102002509

info@maastd.nl www.maastd.nl
Deel dit bericht met je vrienden!